Osoba od której kupiłem auto to pedantZderzak nadawał się do naprawy, został wymieniony. Tak samo licznik, który chyba można przekodować.
Poszła opinia że facet kręci a dzięki temu mam pewne, bezawaryjne auto.
Mam pismo z OSKP odnośnie wymiany licznika, nie ma niestety wpisu na ten temat w CEPIKu, ale postaram się to odkręcić.
Swoją drogą po jeździe włącza się wentylator, o co by tu chodziło?
W 8J musiałem bardzo się postarać żeby wentylator po zgaszeniu auta nadal chodził.
Tutaj przy co drugiej jeździe i to bez przesadnych szaleństw.
Jako uzytkownik Mk1 cabrio oraz kierownik Mk3 TDI moge sie co nie co wypowiedziec (chociaz post juz dosyc stary)
Pytanie czy to auto jest praktyczne? Jesli jezdzisz sam lub z pasazerem to czemu nie? Na tylnej kanapie posadze moje 5 letnie blizniaki, ale szczere mowiac, to juz zaczyna im brakowac miejsca ( i nie mam na mysli miejsca na nogi-ktorego brak- ale miejsca na glowe). Plusy, to skladana tylna kanapa, choc (jako posiadacz A6 avanta) na cuda nie ma co liczyc. Osobiscie uwazam, ze sprawdza sie jako auto codziennego uzytku. Pewnie, wkurza troche wsiadanie i wysiadanie (zwlaszcza w cabrio) i przy obnizonym zawieszeniu (-40mm)
TT-ka daje mege frajde z jazdy. Jezdzilem (jazda probna-auta mialem na weekend) Mk3 z silnikiem 1.8, 2.0 (230 quattro stronic) oraz RSTT. wybor padl na diesla ze wgledow czysto ekonomicznych (roczne przebiegi)
Do zwyklej jazdy wystarczy juz w zupelnosci podstawoy silnik, nie wiem czemu ludzie narzekaja? (tak samo zreszta jak diesel- osiagi ma swietnie, a wysoki moment obrotowy 400Nm to dodatkowa zaleta)
Mnie najbardziej odpowiadala wersja 230 quattro stronic (stosunek ceny do osiagow auta- ktore sa bardziej niz wystarczajace! zazwaczaj ta wersja jest juz bardzo fajnie wyposazona)
Nasza TT tdi czesto smiga na trasie Wuwua- Monachium, tak wiec przejechanie 1200 kilometrow ''na raz'' nie stanowi zadnego problemu.
Generalnie kazda generacja TT jest super, mnie osobiscie marzy sie TTS Mk2 w cabrioMoze kiedys
pozdrawiam
Witam jestem tu nowy. Bardzo jestem nastawiony na kupno TT mk3, szukam szukam i szukam. Jest jeden faworyt w polsce ale nie wiem jak dotrzeć do niego. Jest szczęśliwiec z TT w olsztynie. czerwony automat 2.0tfsi. Może ktoś coś wie? Nie wiem jak dotrzeć do klienta nie wiem kto to jest. i zapytać o możliwą sprzedaż. auto ma służyc tylko jako drugie latem. Oczywiście jest to cabrio
Hej. Jak sobie poradziłeś z tym piszczącym oknem? Mam tak tylko kiedy pada i od strony pasażera... wystarczy jakiś silikon w sprayu?
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Hej. Jak sobie poradziłeś z tym piszczącym oknem? Mam tak tylko kiedy pada i od strony pasażera... wystarczy jakiś silikon w sprayu?