-
Audi TT 8N BAM Quattro 250km Xenon
Witam wszystkich, tak jak rok temu przywitałem się z forumowiczami i moim postem opisującym moją TT z roku 2001, tak dzisiaj wystawiam autko na sprzedaż.
W przeciągu roku zrobiłem lekko ponad 20 tys. km. i robiłem wszystkie wymagane naprawy. W dniu dzisiejszym nie wymaga w ogóle wkładu finansowego i ucieszy przyszłego właściciela. Wszystkie naprawy są udokumentowane i do wglądu które robiłem. Do 120k km. bogata historia z ASO. W skrócie przez cały okres mojego użytkowania nic poważnego się nie stało, jedynie wymiany drążków, tulei, stabilizatorów itd plus inne drobne rzeczy. Wszystkie płyny i oleje wymienione na czas, łącznie z Haldexem który robiłem w ASO nie tak dawno, serwis olejowy plus filter kosztował w granicy tysiąca złotych i przyszły właściciel ma to za sobą, w dniu dzisiejszym wymieniłem olej na 5W40 Motula, łącznie jest to moja 4 wymiana oleju w tym aucie (oczywiście z filtrami powietrza i oleju). Auto garażowane w hali parkingowej przez 70% czasu. Nie szkoda było mi pieniędzy na naprawy bo części są tanie, mam dobrego mechanika, a autko sprawia frajdę
Nie ma się do czego doczepić, jedynie tylnia klapa jest źle spasowana, nic z tym nie robiłem bo stwierdziłem że to bez sensu.
Modyfikacje:
- Program na początku roku 2019 na 250 koni
- Zestaw głośnomówiący bluetooth
- Okleina dachu i tylnego spojlera
- Felgi 19 cali.
- Tarcze nacinane przód
- Dystanse 1,5cm przód i tył
- Blenda tył miód
Wyposażenie:
- Komputer pokładowy
- Xenony
- Zmieniarka na 6 płyt
- Nagłośnienie BOSE
- itd.
VIN: TRUZZZ8N11027850
Z wyposażenia nie ma jedynie z tego co wiem podgrzewanych foteli.
Wrzucam link do tematu o mojej TT, nie będę powielał zdjęć bo to nie ma sensu
https://www.klubtt.pl/showthread.php...uot-by-Ronhard
Autko można obejrzeć w Poznaniu, mogę zrobić więcej zdjęć w lepszej jakości na życzenie
Przebieg 155k i rośnie, cena jaka mnie interesuje to uczciwe 22 tysiące, dla forumowiczów obniżam cene do 21 tys. tel. 784256667
Ostatnio edytowane przez Ronhard ; 10-08-2019 o 16:36
-
-
Ja pierdykam, z takimi cenami za czesci do “haldexa” to mialbym juz dom w miami....
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ps. Po co kupowales 3 oleje ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Witam, ogólnie lubię wydać kasę na auto i sprawia mi to satysfakcję. A co do tych 3 olejów, to nie rozumiem pytania. Odpowiadam, że wymieniam średnio olej w silniku po 7-8 tys. teraz po programie resztę tzn. haldex, skrzynia biegów itd. co tyle, ile się powinno
Natomiast chcę powiedzieć, że takie auta to zabawki i po części powinno się lubić wkładać pieniądze w te auto więc to robię. Ale osobiście stwierdzam, że jeżeli jest to moje jedyne auto i robię takie przebiegi, to muszę kupić coś bardziej ekonomicznego i tym bardziej na oponach o "normalnym" profilu Jako zabawka i auto hobbistyczne to chyba najlepsza opcja jak za tą cenę. Pozdrawiam
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Audi sprzedane, temat zamknięty
Tagi dla tego wątku
Uprawnienia umieszczania postów