Jeśli tak to ok. Przejrzałem sobie jeszcze raz ogłoszenie. To co rzuca mi się jeszcze w oczy to dziewicze kratki halogenów. Pamiętam, że miałem u siebie tak jak tu grill w "piano" ale kratki były w macie. Trochę mnie to irytowało więc może ktoś o podobnym odczuciu je polakierował - można dopytać. No i inna kwestia cena - mocno poniżej rynkowej. W mojej opinii 3.2 z początku produkcji w przyzwoitym stanie to okolice 45-50 tyś. Tu jest znacznie niżej. Odpowiedz sobie zatem na pytanie czy warto wchodzić w deal gdzie ktoś wciska Ci auto znacznie niżej od ceny rynkowej. Te 39900 jest do negocjacji a to jest cena za 2.0 w ośce w dobrym stanie. Inna kwestia to koszty utrzymania - mówisz o gazie bo będzie taniej - rozumiem nie oceniam ale weź pod uwagę, że coś tu będzie trzeba dorzucić po zakupie. Wyższe bo to 3.2 ubezpieczenie, podatek ,pewnie drugi komplet opon, dorzuć do tego płyny skrzynia, silnik i haldex i robi się fajna kwota. O rozrządzie nie wspominam bo każdy podchodzi do tego indywidualnie - bo łańcuch. Reasumując nie wiem jaki masz budżet ale jeśli w okolicach 40 tysi to ja bym się w 3.2 nie pchał.