Szukam kolektora wydechowego Pamiętaj proszę Paweł o tym
jak miałem to sprzedawałem dobrych kilka miesięcy i praktycznie brak zainteresowania. Jak sprzedałem to już ze 4 osoby pytały
Aktualnie mam 2 idealne kolektory wydechowe bez żadnych pęknięć ale są z całymi kitami k04
Z k04 tak samo jak gdzieś napisałem ,że mam na sprzedanie ale jeszcze potrzebuje czasu to było wiele zapytań. Jak teraz wrzuciłem fotki i daje konkrety to zainteresowania brak.
Ale z kolektorem jak się coś pojawi to na pewno będę pamiętał bo nawet jedna TT która do mnie przybyła ma posmarkany w tragicznym stanie ;/
jaki okres oczekiwania na adaptery hamulcy ? 225q
19\G/48
Pawel,
Jakieś turbo 04 z cała gorącą stroną ale najlepiej do pełnej regeneracji się znajdzie w najbliższym czasie czy słabo takie coś? W pełni sprawne mnie nie interesuje.
tak znajdzie się bo kolega jakiś czas temu swoje rozwalił
Szczęściarz
jakby ktoś był zainteresowany zmianą hebli na 280mm to posiadam jeszcze 2 takie zestawy bo udało mi się nabyć czyli taki pakiet kit jest na sprzedanie :
Cena to 350zł a kolor jest do wyboru: czerwony,żółty,niebieski,czarny srebrny i może jeszcze coś się uda wymyśleć jak ktos bardzo będzie chciał :P
Wszedłem w posiadanie 3 szt turbinek gt2871 na wirniku CNC :
Jedna szt się już sprzedała a pozostałe 2 są do ugadania. 1 szt miała iść ewentualnie do mojej a3 ale w związku z tym że jest 3xx mocy i dobry niuton to chyba nie bedę zmieniał turba chociaż kto wie co mi do głowy strzeli. Turbo jest na moce 300+ i myślę ,że 350km spokojnie do ugrania w zależności od setupu.
Preferuje zbudować cały pakiet kit do 1.8t i sprzedać albo także razem zamontować dlatego zapraszam na PW.
Turbiny k04 z całymi pakiet kitami dalej aktualne bo pytających było wielu ale konkretów BRAK;/ Jak ktoś zainteresowany to mogę zrobić taka hybryde jak mam u siebie w a3 gdzie ostatnio furka wjechała na rolki:
http://www.klubtt.pl/showthread.php?...RWD-quot/page8
i widać mniej więcej jakie moce się da na takim czymś zrobić
Ostatnio edytowane przez Pawel-2005 ; 18-02-2015 o 14:18
Paweł wysłałem ci PW
właśnie odpisuje na PW ale mam ich 20+ także chwilę cierpliwości :P
siemka zabiegany czlowieku czekam na link heble trzeba zmieniac a tu zastoj
wszystkie kity hebli na 280mm sprzedane.
Jak ktoś chętny to zapraszam na pw to może poszukam kolejnych dawców do adapterów bo to rzadko spotykany temat :P
Dodam ,że turbiny 2x k04 i 2x gt2871 jak leżały tak leżą i pozostałe rzeczy widoczne na fotkach tak samo
Została mi ostatnia przepływka do 1.8t AJQ ,AUQ czyli 180 km
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
kolejne zestawy hebli sprzedane ale poszukuję następnych dawców na kowersję 280mm na tył.
Najprawdopodobniej mój zestaw brembo na przód będzie na sprzedanie.
Zaciski były regenerowane przez Pawel20vt który za 2 zaciski + 2 stalowe ciężkie adaptery krzyczy 1600zł( ,klocki , tarcze itp we własnym zakresie)
Ja na moich heblach zrobiłem 20 tys a Jaqob nie wiem ile ale może napisać
DO zestawu dorzucam:
2 kompletne zaciski z blaszkami drucikami itp.
2 adaptery aluminiowe wycinane na cnc które chodziły po 300-350zł( waga 2 szt jest niższa od jednego od Pawel20vt)
4 klocki za które zapłaciłem 250zł a zostało na nich zrobione ze 2-3 tys
Zestaw jest jeszcze na aucie i zdemontuję jak już ogarnę nowy ale myślę ,że nie nie potrwa to długo.
Cena to 1500zł a jak ktoś zainteresowany to zapraszam na pw
Dodam ,że dalej mam przepływkę od 180tki. Pytało już kilka osób ale konkretów brak;/
Poza tym wszystko to co na 1 fotce jest prawie bez zmian i jak znajdę więcej czasu to zacznę wystawiać na innych forach bo zaczyna mi przybywać graciarni a chciałbym aby ubywało