Cytat Zamieszczone przez ICE Zobacz posta
Hmm MK1 okrągłe kształty = babski MK2 bardziej ostre kształty = męski i tak jest ze wszystkimi samochodami.

Im więcej kątów ostrych tym samochód dla większego SAMCA. Podobnie z rocznikiem. Typowa wieś u mnie jak patrzy na szybę widzi 3 więc 2003 rocznik i mówią nawet ładnie wygląda wewnątrz jak na ten rocznik. Typowy pogląd ludzi czyli im nowsze auto tym oczywiście musi być lepsze, a prawda taka, że w pupie byli i tasiemca widzieli. Nawet słyszałem jak gościu mówił, a to moje punto z 2004 i się cieszył. Chcesz wiedzieć co ludzie sądzą o samochodzie? Zrób to co u mnie się sprawdza.
Opcja 1 zaparkuj samochód koło kościoła w trakcie mszy wyjdź z niego i gdzieś sobie stań i udaj, że na kogoś czekasz, po końcu mszy opinii będziesz mieć MNÓSTWO. Opcja 2 zaparkuj gdzieś w okolicach liceum gdzie przechodzą uczniowie i też stań w okolicy najlepiej z teczką xD. Osłuchasz się jak nigdzie indziej.

Co do wyglądu iPhona to wybacz ale ludzie to bezmyślna masa która też patrzy na numerek w swoim telefonie. Przykład
Raz miałem taka sytuację gdzie zaparkowałem samochód i widziałem z daleka jak ludzie sobie focie strzelali na jego tle nie powiem miło się zrobiło

EDYCJA ---------- Post dodany 20:40 13-09-2012 ---------- EDYCJA

Cytat Zamieszczone przez Elor Zobacz posta
Mi sie wydaje, że szkoda ze z bryłą nowej TT nie poszli bardziej w kierunku Peugeota RCZ... moim zdaniem to taki logiczny nastepca starej ttki
Peugeot powinien mieć sprawę wg mnie za RCZ raczej każdy gołym okiem widzi jak bardzo jest podobny :/ ale zawsze to będzie i tak peugeot.