Ale sztos, TT zniszczona bezpowrotnie.
Ale sztos, TT zniszczona bezpowrotnie.
Znowu TT znowu Cabriolet
Naprawdę nikt oprócz Tommie1986 nie może nic więcej powiedzieć na temat tego Auta Audi TT Quattro 225km Ksenon, Bose...... (2478680752) - motoAllegro
Nieciekawie ma spasowany przód, ale sam to pewnie widzisz na zdjęciu przodu auta. Poza tym jestem sceptycznie nastawiony do przebiegu, gałka trochę powycierana wg mnie. Wydech i lotka nie są fabryczne, nie jest to jakiś problem ale warto żebyś kupując auto o tym wiedział. Ze zdjęć to tyle, chyba że ktoś coś więcej zauważy
a czy te 2 czarne poduszki skórzane które są na tych alu trójkątach nie powinny być niebieskie?
Jeśli dobrze patrzę, brak sprysków reflektorów(a są xenony)
Witam a ja chciałbym się zapytać fachowców od TT co sądzicie o tych modelach:
audi tt (2486002633) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Oferta - Audi TT
Oferta - Audi TT - ================================================== ==================================== *** => O K A Z J A => W E R S J A => M O D E L
Z góry dziękuję za wszelką pomoc
Wszystkie z LPG, więc użytkownicy szukali oszczędności. Kwestia, czy tylko w samym spalaniu, czy w całej eksploatacji samochodu? Bo jeśli oszczędzali na czym mogli, to w nowy nabytek włożysz dużo biletów Narodowego Banku Polskiego.
Wizualnie najlepiej prezentuje się TT z Chorzowa, choć lakier wymaga polerki.
Jeśli mam być szczery to niech kolega odpuści szukania TT z gazem. Być może występują takie w dobrym stanie ale ja takiej jeszcze nie widziałem. Zazwyczaj te zagazowane były w bardzo złym stanie;/ (mam nadzieję że nikogo nie uraziłem tym stwierdzeniem bo zapewne są jakieś wyjątki)
nie no masakra zwłaszcza ta z gazem wrypanym w zderzak max wiocha i ogólnie max po treningu optycznym. Tylko przyczepke podczepić i na pole zbierać plony
Na podstawie linków które tu wrzucacie, zastanawiam się nad zmianą tytułu tematu na, skupujemy złom przypominający TT, lub szukam coś podobnego do TT, masakra
Znowu TT znowu Cabriolet
hehe ta z pierwszego postu byłem i ogladalem swojego czasu przed zakupem swojej, masakra totalna, myslałem ze miernik do lakieru sie popsuł, bo nie bylo elementu, który niemiał szpachli, środek tragiczny......ale gosciu zachwalał , że jest super bo ma radio wysuwane , widze ze jedynie z cena poleciał w dół bo wtedy byla oklo 30k.
Jeżeli ktoś się nie zna na czymś, to logicznie, że np: nie będzie widział oczywistych mankamentów, które mają co niektóre TTki. Dlatego też człowiek udaję się na taką stronę o pomoc. Ale widać co niektórzy co wiedzą na powyższy temat nieco obnoszą się z tym.
kolego w tych pieniądzach co szukasz na pewno znajdziesz ładną sztukę w oryginale bez udziwnień takich jak przedstawiłeś. Tutaj auta zadbane są szanowane natomiast takie wehikuły po przejściach stanowczo nie. Poszukaj jeszcze i nie musi być to auto o kilku kolorach, po tuningach itp. jak chcesz się wyróżnić to nawet ładną oryginalną sztuką to uczynisz. Nie zrażaj się naszymi komentarzami tylko weź się w garść i szukaj dalej i wrzucaj tu linki, będziemy starali się dalej Ci pomóc
Witam wszystkich
Jako nowy forumowicz pewnie nie zaskoczę pytaniem - co sądzicie o tych 2ch egzemplarzach :
1) Audi TT 1.8T QUATTRO 225 KM (2481654889) - motoAllegro
-dodam ,że dzwoniłęm do gościa i twierdzi ,że auto pod względem blacharskim zdrowe," nie bite"
-rozrząd - on nie wymieniał - a poprzedni właściciel -on nie wie czy wymieniał
- technicznie w stanie bardzo dobrym - zawieszenie itd
- jedynie do zrobienia - przednia szyba , w klimie - jak to Pan wspomniał - jakaś blaszka jest urwana i jemu się nie chciało już tego robić - więc nie działa
- na pytanie czemu chce sprzedać - problemy finansowe - potrzebuje pilnie pieniędzy ...hmmm
Za wszelkie pomocne posty z góry dziękuję ...
P.S nie linczujcie mnie za niską cenę w jakiej szukam TTki
Pozdrawiam
EDYCJA ---------- Post dodany 14:20 18-07-2012 ---------- EDYCJA
2gi egzemplarz z Wawki ( jeszcze nie dzwoniłęm ) :
Audi TT 2001 Quatro (2479645860) - motoAllegro
Dzięki za pomoc
Pozdrawiam