Nie wiem czy to tylko u mnie ale cos popierniczylo sie z avatarkami w profilach, wszystko widze pomieszane np. W Arttura profilu avatar Zuczka a w Pawla widac zdjecia Arttura
Nie wiem czy to tylko u mnie ale cos popierniczylo sie z avatarkami w profilach, wszystko widze pomieszane np. W Arttura profilu avatar Zuczka a w Pawla widac zdjecia Arttura
U mnie wszystko wygląda normalnie ....
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
Juz jest ok, mozliwe zee to tylko u mnie cos sie stalo
Łączenie postów nie do końca działa prawidłowo, problem polega na tym, że jeśli napisze się w temacie w którym jest nasz post nie zostanie on pokazany w najnowszych postach pomimo, że nasz ostatni post może być napisany dawno temu.
Bardzo proszę administrację o zwiększenie ilości liter w kolorze auta w profilu. Brakuje mi 2ch znaków do pełnej nazwy koloru. Muszę usunąć spację i jedną literę w nazwie koloru by zmieścić.
Nie mogę założyć nowego tematu w sprzedaży, wie ktoś dlaczego?
tak to kara za brak obecności na spocie hihi
a tak na serio to mod musi je zatwierdzić co właśnie uczynilem a więc ogłoszenie już jest
Ok dzięki wielkie
Właśnie posprzątałem trochę w dziale '' Tutaj się witamy '' .
Oto co mi przeszkadzało
Panowie .....
Skoro wymagamy ( czasem nawet stanowczo ) aby nowo przybyli na forum witali się w tym dziale to wypada również aby ktoś witał tych ludzi na forum . Czy jest to aż tak ważne że ktoś będzie miał ''parę'' postów więcej z tego tytułu ?
Każdy ma prawo tam pisać a właśnie po to aby bez końca nie przeciągać tematów jest ograniczenie do 10 odpowiedzi ( czyli 11 postów ) .
Nie każdy ma wiedzę aby udzielać się w tematach technicznych czy doradzać innym i jeśli w ten sposób chce uczestniczyć w życiu forum to jego wybór . Przynajmniej nie robi OT skacząc po tematach i pisząc posty nic nie wnoszące do tematu
Tak czy inaczej zachęcam aby i stali zadomowieni na forum czasem się pojawiali w tym dziale
Pozdrawiam
Jako ze sam moderuje na innym forum, mam mala uwage/propozycje do dzialu nasze auta. Nie wiem czy nie lepiej,wygodniej i przejrzysciej by bylo jak kazdy by wrzucal normalne fotki np.600x800 a nie miniaturki,linki itp.
Ja też jestem zwolennikiem takiego rozwiązania i wszystkie moje fotki tak zamieszczam .
Nie wiem czy wszystkich można i wypada zmuszać aby tak publikowali zdjęcia nie mniej jednak moim zdaniem forum wygląda czyściej i przejrzyściej jeśli foty są po prostu widoczne w poście bez konieczności dodatkowego klikania
Pozdrawiam