Macie pomysł jak zamontować sobie kamerę w samochodzie? Są jakieś uchwyty do zagłówka czy coś? Powiedzmy że zależy mi na jakości takiego rozwiązania...
Macie pomysł jak zamontować sobie kamerę w samochodzie? Są jakieś uchwyty do zagłówka czy coś? Powiedzmy że zależy mi na jakości takiego rozwiązania...
ja używam tony taśmy klejącej wokół kierownicy DDDD ale można specjalne przyklejawki z łapami do przednich szyb kupić, myślę że trzeba spota zrobić i obgadać to wszystko! Ale to w innym dziale bo offtop mały się robi
dokładnie na allegro też jest masa dostępnych mocowań do kamer, więc to towar nie deficytowy
By Arttur
Dyskusja o tuningu TT RS została przeniesiona do osobnego wątku .
http://www.klubtt.pl/tuning-i-gadaze...zliwoa-ci.html
Pozdrawiam
omg, miazga od 1 do 60 :O niezły samochodzik
Do 100 RS miażdży cyce
Michał co to za muza leci w tle?
I don't have dreams, I have goals.
Unreal Tournament '99
Skyward Fire bodajże
---------- Post dodany o 21:46 ---------- Poprzedni post z 21:38 ----------
ps.: niedlugo wrzucę film 0-200 na nowym programie nagrywany na autobahnie w Niemczech na nowym programie VTG
czekamy z niecierpliwością
Kolejny raz oglądam ten filmik któryś raz z rzędu i od 0-60 to jest po prostu miazga. Zajebiste musi być uczucie jak wgniata w fotel. Stary, Ty przegrałeś kiedyś jakiś start chociażby na światłach?
tak przegrał ze mną hehehe:P
Znajome miejsce i znajome TT RS
Tatusiu! Tatusiu! Czy ten samochodzik jest chory??!
Nie Synku... to Diesel...
Wow! Kuxik a co ten golf ma pod maską?
wcale się nie zamienialiśmy, ja w swojej tt Michał w swoim rs po prostu ja ciut pierwszy ruszyłem gdy zmieniło się na pomarańczowe a Michał delikatnie przyspał i ja miałem w 100% trakcję a Michał delikatnie ją tracił na 1 biegu więc do kolejnych świateł byłem pierwszy:P
odnośnie filmiku to masa golfa to pewnie poniżej 1 tona więc Michał by musiał mieć z 500km żeby z rolki też uciekać
Ja znam tego kolesia z białej TT to wariat.
Swoją drogą golf 340ps, a żeby było ciekawie - skrzynia i silnik od AudiTT mk1 225 (pół roku później podciągnięte do 370ps - można? można, więc polecam dłubać 225Q!)
A biała TT słaby start - padnięte sprzęgło i dwumas - o czym było głośno....... że przy przebiegu 10.000 dowalone było sprzęgło już w salonie.
Paweł-2005 delikatnie? Ja wogóle trakcji nie mogłem złapać na jedynce i dwójce
Ostatnio edytowane przez MichalTT ; 25-03-2011 o 00:21