Witam forumowiczów. Jestem sprzedającym obydwa auta. Dostałem cynk od znajomego, który siedzi w Audi, że są tutaj "na tapecie"
Na wstępie chciałbym przeprosić za paskudne zdjęcia aut. Rzeczywiście były lekko podrasowane w photoshopie ale tylko z tego względu, że mój telefon robi tragiczne foto i chciałem żeby to jakkolwiek wyglądało. Rozumiem, że auta się nie prezentują i wyglądają tak a nie inaczej. Natomiast zdjęcia były robione tuż po zrzuceniu z lory, bez mycia (-10 było w Lublinie) bez odkurzania, bez czegokolwiek. Od jutra auta lecą na myjnię, potem odkurzanie, a na koniec zrobimy im zdjęcia lepszym aparatem i obiecujemy je tutaj umieścić.
Rozumiem, że auta mogą wyglądać nieszczególnie świeżo ale z finalną oceną proszę się wstrzymać do chwili kiedy zdjęcia będą normalne. Daje słowo, że zmienicie zdanie
Teraz niestety muszę przejść sprawy której absolutnie nie darujemy jako Hellboy's Garage
Wiadomość do forumowicza "elmacho". Skoro, jak sam piszesz, sprawdziłeś nasze ogłoszenia i zarzucasz nam przestępstwo w postaci cofnięcia przebiegu w oferowanych autach, to czujemy się zaproszeni do tańca! Masz 3 drogi teraz, powiedziałeś A to powiesz B:
1) Przedstawiasz niezbite dowody zarzucanych nam czynów, które bez wątpliwości poprą twoje oskarżenia. Jeśli masz takie dowody, jasno stwierdzające, że dokonaliśmy korekty licznika, natychmiast zmienimy opis aukcji, poprawimy dane dotyczące przebiegu oraz napiszemy, że stan licznika nie ukazuje prawdziwego przebiegu auta.
2) Przepraszasz tutaj publicznie i przyznajesz, że twoje sprawdzenie ograniczyło się do rzuceniem oka na zdjęcia aut wykonane telefonem, a twoja wypowiedź była wróżeniem z fusów.
3) Odpowiesz za pomówienie w internecie na drodze postępowania karnego. Jeśli sąd wyda wyrok skazujący, całą nawiązkę przekażemy na wybrany przez Ciebie cel społeczny.
Przykro mi, że muszę stawiać tak sprawę ale nie po to tworzymy markę i dbamy o opinię na tym patologicznym rynku, żeby pozwalać sobie na takie posty. Tym bardziej, że "elmacho" użył trybu jednoznacznie twierdzącego "sprawdziłem - kręcone". Coraz częściej niestety bywa tak, że "posty forumowych wszystkowiedzących ze zdjęć ekspertów", to taka sama plaga jak kręcenie i oszukiwanie przez handlarzy.
Na reakcję czekamy 24h od tego posta. Screeny zachowane. Po 24h wrzucamy tutaj pełne historie serwisowe z bazy Audi, zdjęcia książek serwisowych, raportów ABGAS, faktur z serwisu i wszystkich innych materiałów jakie dostaliśmy od właścicieli oraz zaczynamy działać.
Czas start. Zegar tyka.
Pozdrawiam
Michał
Hellboy's Garage