Przyciemniane szyby - Sadistic.pl to jest moc
oraz dodatkowo:
http://www.youtube.com/watch?v=Niac1TqGPeA nie chcę wiedzieć na kogo ona zagłosuje
Przyciemniane szyby - Sadistic.pl to jest moc
oraz dodatkowo:
http://www.youtube.com/watch?v=Niac1TqGPeA nie chcę wiedzieć na kogo ona zagłosuje
Nie no szyba super. Jak ci się znudzi ściema to jej nie musisz zrywać.
Co do tej baby to myśle ze w Niemczech czy USA leżałaby już na glebie skuta.
Ostatnio edytowane przez WW ; 09-10-2011 o 19:05
Następnym razem jak mnie zatrzymają ZOLLe albo Polizei w Niemczech to tak się rozedrę na nich. Zobaczę jaka będzie ich reakcja. Może na długo mnie nie zamkną.
Kilka lat temy w niemczech zatrzymali mnie do kontroli na autobanie po zjeździe na parking chciałem tylko otworzyć drzwi, niestety nie był to dobry pomysł bo miałem odsisniętego trepa na drzwiach i wystraszyłem się bo dłoń trzymał już na kaburze. Tak ze najlepiej siedzieć w aucie.
To akurat wiem. Zawsze otwieram tylko okno. Nie zawsze nawet pozwalają wysiąść z samochodu.
Wiem że nie ma z nimi zabawy. 2 tygodnie temu wzięli mnie na TUV żeby sprawdzić czy hamulce w lawecie działają. Okazało się że działają ale nie na tyle żeby przejść ich badanie techniczne, więc zabrali mi tablice rejestracyjną i powiedzieli żebym zadzwonił jak naprawie hamulce. Więc z kumplem na parkingu cały dzień zmienialiśmy szczęki hamulcowe. Do tego doszło 475euro mandatu i zakup części w Niemczech (200euro). U nich nie ma żartów. Nie dogadasz się jak u nas. Ale u nas może kiedyś spróbuję pokrzyczeć.
OMG, co za baba... mają kolejną świetną osobę do zwerbowania do "obrony krzyża". Tam bardzo podobni występują.
Czasem szkoda, że takiej osoby u nas od razu nie walną na glebę i nie przycisną butem.
Ciekawe co na badaniach wyszło, nie chciałbym spotkać jej na drodze, mam nadzieję, że straciła prawko.
W Niemczech mają konkretne mandaty. Tablicę zabrali? To już ciekawe
ale darła jape. Pewnie jej z puchy walilo jak z obory a biedny (przeklęty) Policjant musiał to wszystko wciągać.
Ja testów policyjnych bym nie zdał bo bym jej odrazu pałą w ryj...... Film mocny
MARUDA
Najlepsze przyciemnione szyby to takie na folii z ciekłymi kryształami , przyciemniamy włączając ''guziczek''
Jeśli chodzi o babę to tak jak już kolega napisał , w stanach już by leżała na glebie zakuta w kajdany i we łzach od gazu
Absolutnie nie twierdze że podobają mi się działania policji w USA , stwierdzam tylko fakt
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
babka niezla juz po karetke zadzwonili heheh
____/ \____
___(__\=OOOO=/__)___
___[_]..........[_]___