Ja w zeszłym roku kupiłem takie:
AUDI TT od 1998-2006 DYWANIKI petex +STOPERY (1850541160) - Aukcje internetowe Allegro
Pasują idealnie, mają stopery i naprawdę bardzo dobrze wykonane.
Ja w zeszłym roku kupiłem takie:
AUDI TT od 1998-2006 DYWANIKI petex +STOPERY (1850541160) - Aukcje internetowe Allegro
Pasują idealnie, mają stopery i naprawdę bardzo dobrze wykonane.
Ktoś pamięta ile mm mają nasze kołki do stoperów?
Tak patrzę na aukcje, są różne rodzaje
AUDI VW SPINKI ZACZEPY STOPERY DYWANIKÓW - Z LOGO (1844732372) - Aukcje internetowe Allegro
AUDI VW SPINKI ZACZEPY STOPERY DYWANIKÓW - Z LOGO (1855408293) - Aukcje internetowe Allegro
w Berlinie ... salon audi 39,99€ ((cena katalogowa bo na stanie nie mieli ))
I TT
Ja dzwoniłem dziś do dwóch serwisów i niestety dla TT z 99' oryginalnych już nie mają w katalogu
Dziwne bo w styczniu jeszcze były, fakt że jechały z Niemiec ale były
ja wlasnie zamowilem sobie dywaniki gumowe z mysla o sniegu firmy PETEX, dedykowane wlasnie do 8n, mialem tej firmy w a3 ze stoperami i bylem bardzo zadowolony..
Do mnie dziś przyszły gumowe PETEXy. Są ok, chociaż na zimę to za niskie ranty mają.
Pozdrawiam!
Ja dzwoniłem dziś do dwóch serwisów i niestety dla TT z 99' oryginalnych już nie mają w katalogu
dobry żart!
Rok temu takie dywaniki były na allegro. Teraz nie mogę ich znaleźć. Coś czuję że ciężko będzie dostać jeszcze ORI dywaniki.
W styczniu kupowałem w ASO w Bydgoszczy, niebieskie ori dywaniki, import Niemcy cena 250zl lub 350zl już nie pamiętam, w każdym razie nie ma problemu z dywanikami do TT
Tak, właśnie zamierzam kupić firmy Petex. W komplecie, w którym kupiliście są dywaniki tylko na przód czy tylne też są? Bo ja znalazłem na allegro w jednym z ogłoszeń z tylnymi a reszta, którą udało mi się znaleźć oferuje tylko przednie.
zgodnie z tym co podaje PETEX to wystepuja tylko na przod.
mam w swojej tt ori dywanimi materialowe i sa tylko na przod.
na allegro tez widzialem 4dywaniki petex i osoba wystawiajaca pisala, ze pasuja rowniez chyba do golfa 4 co nie jest prawda.
A co do rantow petexow to prawda, sa one bardzo niskie i przy obfitych sniegach sie nie sprawdzaja..
Zamówiłem firmy PETEX w komplecie tylko przód. Nie chciałem kombinować z tyłem bo może okazałoby się, że nie pasują a co gorsza przód też okazałby się trefny i tylko problemy związane ze zwrotem czekałyby mnie. A pogoda coraz bardziej niekorzystna dla weluru.