no to robiomy spot TT pod salonem BMW i MINI u Kuxika
Nie no ja mogę RS'e i Pomarańczkę przytargać.
no to robiomy spot TT pod salonem BMW i MINI u Kuxika
Nie no ja mogę RS'e i Pomarańczkę przytargać.
konyx74 wersja john cooper works ma 211 KM więc kolega ma może dłubnietego. Jesli chodzi o karawana to pewnie model Clubman, nietuzinkowy samochód.
MichalTT i znowu masz dwie TTki na podwórku ... wiesz jak bys nie chcial zeby sie zastala to mogę jedną jezdzić dla rozruchu jej
dzien przed premierą MINI Coupe mamy premierę BMW 6 Coupe, ale tylko dla vipów. 14 i 15 tez będzie stała na salonie więc będzie można poogladać z jazdą testową to ie wiem jeszcze jak będzie.
Tatusiu! Tatusiu! Czy ten samochodzik jest chory??!
Nie Synku... to Diesel...
ja się na spocik piszę tylko powiedzcie o której
Kuxik , stfpl to co umawiamy się na 12:00 u Zdunka?
Będzie jeszcze ta BMW 6?
potwierdzam 15.10.(sobota) godz 1200 salon BMW/MINI Zdunek ul Miałki Szlak 43-45 Gdańsk kto chce niech przyjeżdża
Dokładnie
ok bede BMW 6 tez bedzie
odświeżam temat aby wszyscy wiedzieli że jutro, w sobotę, spocik Trójmiejski o 12:00 u "Zdunka" na Miałkim Szlaku
stfpl na spotkanie sie jestesmy tylko my chetni i MichałTT.
Generalnie to ostro zamuliłem, bo jutro mam wolne i prawdopodobnie będę gdzieś jechać z kobietą bo mnie rozniesie ...
Może przełożymy sobie spotkanie na przyszłą sobote?
Co do MINI Coupe to nie jest zarejestrowane wiec jazdy testowe odpadają, a za tydzien jak najbardziej
BMW 6 jest przepiękne, stoi na salonie i nie ucieknie z tamtąd przez tydzień
BMW 6 coupe kupione w ciemno; BMW,bmw 6 coupe,coupe,seria 6,Zdunek,BMW Zdunek,Tadeusz Zdunek,Metamorfoza,Avocado,Hastens
relacja z premiery dla Vipów
Byłem, ale Kuxika nie było!
Z STFPL się spotkałem nawet źle zjechał z krajowej siódemki i spokaliśmy się na trasie
to przez te wszystkie remonty
Mini, moim zdaniem niezłe, lepsze od tego pospolitego mini... jednak zgodnie twierdzimy że w życiu byśmy nie zamienili, nawet starą Mazdę
Jeszcze będzie okazja Kuxik... może mały spot w 3mieście jakoś niedługo zrobić...
Edit: Spot już zrobiony
jestem za, cubanito też by się dał może namówić?
no ba w końcu sam proponuje 22.10 na spotkanie a do Ciebie ma blisko
Przepraszam was chłopaki, że mnie nie było. Ale dzień wolny i miałem jechać znowu do pracy - dziewczyna by mnie rozniosła, a obiecałem jej wycieczkę do Torunia
Szkoda, bo byśmy zrobili jazdy próbne, a autko na prawdę zaskakuje pozytywnie w prowadzeniu. Tak jak pisałem w temacie Michała na 22.10 piszę się jak najbardziej, ale po godz 15 bo w pracy jestem A jak podobało się BMW 6 ? dla mnie petarda
ładne, tylko po co kupować auto za 530kpln w 40d... 40d wstawia się do trójki albo piątki, albo do X'a..
Chociaż te 350ps i 620nm powinno dawać radę... aczkolwiek.
to tak jakby kupić Audi TT mk2 w 2.0TDI