Niezbyt fajne jest dojście w 225 do DP, zwłaszcza wsadzenie takiej rury. Jak ładnie wyjdzie, to może i więcej chętnych by się znalazło
Niezbyt fajne jest dojście w 225 do DP, zwłaszcza wsadzenie takiej rury. Jak ładnie wyjdzie, to może i więcej chętnych by się znalazło
KLS SPORT - Profesjonalny Tuning MECHANICZNY Aut :: Newsy ich strona, jade jutro do nich na zrobienie sprzegla.
wydech -2200 i 2 dni roboty. Jak cos mozemy sie spotkac to posluchasz
Ostatnio edytowane przez Messik ; 27-09-2011 o 09:45
Dzięki za info
Widzę, że można im zlecić nie tylko przeróbkę wydechu, ale też montaż FMIC.
Jak wrażenia po wizycie u nich? Mają temat opanowany?
Ostatnio edytowane przez The_Saint ; 03-10-2011 o 19:12
Ogolnie dobre wrazenie, jade w tym tygodniu do nich na jakies ostateczne dopieszczenie wydechu, bo mial sie ulezec? (wtf?). Ogolnie to w tej cenie w Ecu tez niby robia, takze jak cos to mozesz ogarnac temat. Fmic tez robia, ogolnie to wszystko. Proponowali mi za 20tys ok 450 KM
20tyś ledwie starcza na na porządne 300hp na 450hp trzeba podwoić stawkę
Znowu TT znowu Cabriolet
Messik, przejadę się do KLS i sprawdzę temat wydechu i FMIC.
Żuczek, ja mam ośkę 180KM i powinienem mieć 3" DP i potem 2,5" do końca z 2 tłumikami przelotowymi, zgadza się? Chyba, że coś źle wyczytałem na forum
Ostatnio edytowane przez The_Saint ; 03-10-2011 o 21:55
jakby ktos byl zainteresowany mam flansze pod k04 wycianna laserowo.pw
ja planuję (w sumie to marzę tyle uzyskać) i niestety z przykrością powiem że nie kosztuje to 20 tysi...a trzeba wziąć pod uwagę że wszystko co mogę robię sam więc niema opcji że zmieścisz się w 20 bo ja już daaaawno przekroczyłem tą kwotę:P....Proponowali mi za 20tys ok 450 KM
Przekazalem to co uslyszalem
panowie temat jest o czym innym, skończcie OT
dodaj filmik jak teraz wydech brzmi
Ma być tak jak napisał Kuba . Rura 3 calowa z której robi sie DP i wydech to średnica 76,1 mm na zewnątrz i jest to 3 cale .
Grubość ścianki 1,5 mm czyli w środku będzie ok 73 mm co ni jak ma się do wymiaru 2,5 cala ( ok. 64 mm ) .
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden