Spoko dopiero teraz dostaniesz ostre lanie ;P A tak na serio mi jak mi więcej koni nie jest potrzeba. Ale tobie jak masz 4x4 wręcz się dziwie że nie dodałeś sobie koni Opowiem jak było
Spoko dopiero teraz dostaniesz ostre lanie ;P A tak na serio mi jak mi więcej koni nie jest potrzeba. Ale tobie jak masz 4x4 wręcz się dziwie że nie dodałeś sobie koni Opowiem jak było
Opowiedz koniecznie Pozdr.
Czarne 2000 TTC 180 Quattro + JBL GTO Car Audio
A co sądzicie o tej aukcji 261490016
Co do tej aukcji to mi sie wydaje że nawet jeśli osiąga podaną moc ( wątpliwe ) to silnik sypnie sie szybko
A co do unitronica to troszkę mnie pan dzisiaj zasmucił bo jak spytałem o ilość koni ile da sie wykrzesać. To powiedział że tt ma seryjnie jakieś 175-178 koni... i moc na jaką mogą podnieść to jest ok 200 koni ... Troszkę mnie to zasmuciło bo liczyłem na jakieś 210
SilverTM, w poniedzialek tam jedziesz? O ktorej? moze i ja bym podjechal (bede wtedy w wawie) bym zobaczyl co i jak
Uwazam ze 200 to praktycznie to samo co 210 wiec nie ma co nazekac zreszta pewnych rzeczy sie nie przeskoczy
pozdro
Mysle ze z 220 nie bylo by problemu na lekko zwiekszonym doladowaniu ale nie jest to mozliwe do zrobienai bez wymiany intercoolera...
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
Jestem umówiony na 10.00 A co do ilości koni i tak to robię bo jak wiadomo w listopadzie płaci sie 2xpodatek i trzeba coś wydać na firmę A że auto firmowe to "Naprawa komputera" się odlicza
ja jestem zainteresowany zwiekszeniem mocy u siebie
jutro dostane FORGE'a FMDVSPLTR zamontuje go i na dniach przejadę się do V-tronic'a - jest on autoryzowanym partnerem Unitronic'a, ciekawy jestem co mi powiedzą..
Ktoś już robił u nich.. ? Ktoś z okolic Szczecina.. ? )
200PS ze 180 na seryjnych gratach jest do zrobienia, ale dużo zależy od egzemplarza. Czasem jest, ze auto trzyma serie, a po programie jest 5-8PS na +. Niestety ta jednostka ma kilka restrykcyjnych punktów, których trzeba się pozbyc chcąc przekroczyc 200PS
NAPRAWY, PRZEGLĄDY, TUNING grupy VAG i BMW. ZAPRASZAM !!!
Np. Down pipe który bedę sprzedawał po powrocie z urlopu Fabryczny to złom a po czipie to w ogóle turbinę zamula
Znowu TT znowu Cabriolet
Co to v-tronica to ja dzwoniłem żeby się tylko dowiedzieć co i jak ale właśnie też czekam na opinie kogoś z podobnego auta. Jak coś będziesz wiedział czy coś robił to daj znać.
Pozdrawiam
w poniedziałek lecę do V-tronic'a zobaczymy co powiedzą
wrócę to zdam relację. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok i będę mógł od razu wirusować