Ostatnio edytowane przez MichalTT ; 23-09-2011 o 14:03
A dorzucę jeszcze jedno.
Ostatnio edytowane przez d_matys ; 24-09-2011 o 18:37
Moja TeTunia )
to ja dorzucam jeszcze swoje. Zdjec mialem nie umieszczac, ale byla ladna pogoda i cyknalem na szybko fotki i z tego powodu auto nie umyte
Chciałbym zauważyć, że wrzesień minął a organizator konkursu nie zamieścił rankingu informacji o odbiorze nagród itd To jak, kto wygrał i co? :P
I don't have dreams, I have goals.
WYNIKI KONKURSU NA NAJŁADNIEJSZĄ TT!
Niestety nie ma nagrody, bo mamy dwa pierwsze miejsca eksekwo ! (nie wiem jak to się pisze)
A zajęli je po równo 12pkt
MALIK i KURCZAK
Tutaj nie będzie nagrody bo chyba nie wyślemy ich we dwóch pod jeden namiot na te Malediwy (:
Gratulujemy! :P
jak to niema ...nagroda jest satysfakcja dla wlascicieli pokonali reszte .... gratuluje
I TT
Ex aequo ... ja cię kurde nic nie wygrałem ehh całe życie wiatr w oczy ... Gratuluje zwycięzcom jak najbardziej zasłużona wygrana
I don't have dreams, I have goals.
koledzy wszyscy wygralismy wkoncu jestesmy posiadaczami audi TT ... to jest przeciez bezcenne chyba ze zle mysle :P
I TT
...ja tak mysle .... spojrzenia innych kierowcow bezcenne nawet w DE .... a tym bardziej jak ktos reka machnie .........
I TT
Kurczak, zadbane lustereczko 3.2 v6, magia, sam może poszukam czegoś podobnego jak sprzedam 180PS.
Malik, jak zobaczyłem na pierwsze zdjęcie, pomyślałem, że jest z google, bo tam są same takie
ja również chciałbym pogratulować zwycięzcom
co prawda już po głosowaniu i w ogóle ale .... też dodam
a co by nie ... w końcu zrobione były we wrześniu (ale dopiero teraz je otrzymałem)
PS: ja uważam że zdjęcia jeżeli są z miesiąca wrzesień powinny być wykonane we wrześniu. wtedy byłoby to sprawiedliwe
co o tym sądzicie?