Dziwne jest te forum, ktos mi kasuje posty (domyślam się że administrator) i nawet nie raczy mnie o tym poinformować przez wiadomość prywatną wraz z informacja co było przyczyną. To takie małe zażalenie
Dziwne jest te forum, ktos mi kasuje posty (domyślam się że administrator) i nawet nie raczy mnie o tym poinformować przez wiadomość prywatną wraz z informacja co było przyczyną. To takie małe zażalenie
Zapewne bez przywitania się na forum napisałeś posta. Przywitaj się tutaj poszukaj na forum problemu z jakim przychodzisz jeśli nie ma odpowiedzi na nurtujące cię pytania zapraszamy do ich zadawania
I don't have dreams, I have goals.
Twój post został przeniesiony tutaj http://www.klubtt.pl/ogallne/4993-fe...asowaae-4.html . Bo taki temat już był. A poza tym przywitaj się i nie będzie problemu
Witamy....
Brak kultury, tyle w temacie.
O, dobre wejście
Zgadzam sie brak kultury ze strony administratorów jak najbardziej. Gdyby była jakaś pmka to na pewno bym naprawił swój błąd i się przywitał, a nie niepotrzebnie pisał kolejny temat z powodu nieświadomości zaginięcia ostatniego mojego tamtu.
Nie oszukujmy się nie każdy czyta regulamin "od deski do deski" żeby wiedzieć ze nie można zadać pytania bez przywitania (wystarczyło by pm od adminów jak najczęściej bywa to na innych forach). Pozdrawiam
do Martin_7 Kolego logujac sie na forum napewno pierwsze co Zobaczyles bylo ((jeśli to Twoja pierwsza wizyta kliknij TUTAJ! aby zapoznać się z Regulaminem Forum. Zanim będziesz mógł pisać posty musisz się zarejestrować ))
wiec teraz po pierwsze to nie ladnie tak wejsc do obcego domu bez przywitania ... a po drugie nie znajac zasad panujacych ze tak powiem psioczyc na wszystkich zwlaczcza `pana domu` ze wycieraczka przed drzwiami z napisem ''Witamy ale prosimy o wytarcie obuwia’’ sie nie upomniala .... no ale juz ok .... bedzie ok ... pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Jambolek ; 24-09-2011 o 22:15
I TT
Wchodząc na forum na pewno przeczytałeś jakie są działy. Nie przyszło Ci od tak do głowy (tak samo jest na innych forach), żeby napisać przynajmniej "cześć" w dziale "Tutaj się witamy"?
Panowie, wyluzujcie kolega wszedł napisał jak większość nie witając się niemniej jak widać przyszedł w pokojowym nastawieniu. Wystarczy, że się przywita i będzie ok nie zniechęcajmy nowych do naszego forum bo jest przecież bardzo fajne
I don't have dreams, I have goals.
... no ale my wlasnie wyslalismy Kolege na odpowiednia droge :P ...juz wszystko ok - Jest nasz
I TT
Ja wywaliłem Twój post z przyczyn już wymienionych przez kolegów .
Zgadzam się że powinna być prywatna wiadomość i zwykle takowe piszę , tym razem jednak z pewnych przyczyn odłożyłem to na później a potem po prostu zapomniałem .
Skoro mamy już sprawę wyjaśnioną i kolega przywitał się w odpowiednim dziale to temat uważam za zamknięty .
Pierwsze koty za płoty
Pawel-2005: ja też chyba wywaliłem jakiś post kolegi martin_7 bo jak ktoś nie witał się w odpowiednim dziale ale swój pierwszy post zaczynał od słowa witam albo coś w tym stylu to jeszcze puszczałem to płazem ale jak ktoś wpada i nawet słowem nic nie napisze czesc itp tylko od razu potrzebuje to czy tamto to posty lecą do kosza ale myślę że mamy to już za sobą więc miłego korzystania z forum
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Pawel-2005 ; 25-09-2011 o 10:07
Zamieszczone przez John Dryden