Jako że zwolnienia zostało mi już tylko do końca września to postanowiłem wyskoczyć z rozluźniającą atmosferę zabawą. Jak się przyjmie to cykliczną.
Każdy forumowicz może w tym temacie zamieścić zdjęcie swojej tetki i u góry oddać głos na najładniejszą w danym miesiącu. Nagród nie przewidziałem, ale może z Waszą pomocą coś wymyślimy? Może jakiś przywilej na naszym forum?
Zasady, które proponuję:
- 2 zdjęcia to ilość jaką można wystawić do konkursu. (dodajemy poprzez przycisk "dodaj grafikę" w edytorze postów by wygodnie się takie zdjęcia przeglądało)
- Osoba biorąca udział w zabawie musi być aktualnym właścicielem auta.
Przyjmijmy, że wrzucić zdjęcia można do 25 września (niedziela) i od tej daty zostanie uruchomione głosowanie, które potrwa do końca miesiąca (piątek).
Żeby nie zrobić śmietnika, proponuję na razie tylko wrzucać zdjęcia i ich nie komentować, tak by wszyscy zgłaszający byli na początku topicu. Od 26 czyli poniedziałku, komentowanie i dyskusje mile widziane (:
(będę pilnował terminów)
edit A.D. Messik: Nie musi to być comiesięczna zabawa. Możemy to ustalić po popularności aktualnej (: Zawsze można zrobić jeszcze lepsze zdjęcie z ciekawszym pomysłem tak by aż chciało się na nie zagłosować. Możemy to ograniczyć do 4 razy w roku, czyli: Najłądniesza TT w lato, w złotą jesień, zimę i kwitnącą wiosnę.