Dodaje ten temat po to aby przyblizyc wszystkim profesjonalna firme zajmujaca sie elektornika ecu oraz modyfikacjami mechanicznymi oraz po to zeby w forum Firmy tuningowe nie widziec non stop Promo.... nie mocy
www.unitronic.pl
pozdro
Dodaje ten temat po to aby przyblizyc wszystkim profesjonalna firme zajmujaca sie elektornika ecu oraz modyfikacjami mechanicznymi oraz po to zeby w forum Firmy tuningowe nie widziec non stop Promo.... nie mocy
www.unitronic.pl
pozdro
zastanawiam sie nad lekką modyfikacja mojego samochodu - chodzi mi głównie o komputer czy ktoś już zmieniał sam komputer czy ustawienia ?
1. czy oplaca się kombinować pczy komputerze?
2. jak to wpływa statystycznie na żywotność silnika
3.o ile można podniesc moc (tuningując tylko kompa)
4. ile $ to kosztuje
5. no i chyba najważniejsze - gdzie można to zrobic - prosze o rekomendacje
NO RISK,
NO FUN.
jak chcesz jakiś powazniejszy program
to przykładowa SMT6 z programowaniem pewnie około około
2000-3000 tys.
jeśli nie chcesz zadnych modyfikacji tylko program
to lec na seryjnym sterowniku.
firma - DIAGTRONIC w Warszawie/Janki
ja na setup'ie 250 mialem ich program - ale miale IC, wydech o K04
3.o ile można podniesc moc (tuningując tylko kompa) CHODZI MI O WARTOSCI ZBLIżONE NP. 10 BHP CZY 50 BHP
NO RISK,
NO FUN.
Przy wersji 180 możesz liczyć na dodatkowe 30 koni. Wersję 225 podkręcisz natomiast o 25 koni. Choć zawsze są jakieś rozbieżności w zależności od konkretnego modelu.
Czarne 2000 TTC 180 Quattro + JBL GTO Car Audio
max smigaj tylko i wylacznie do UNITRONIC po to jest zreszta ten temat ja mam w rodzinie zrobione dwa auta u Andrzeja tt i s4 i jestesmy naprawde zadowolenie
pozdrawiam
czy? andrzej tt = firma - DIAGTRONIC w Warszawie/Janki
NO RISK,
NO FUN.
Nie , nie, nie
To są dwie rożne firmy:
UNITRONIC = Andrzej Poniedzalek
DIAGTRONIK = Krzysztof
911 Kiler
wkradła się tu chyba jakas nieścisłość, bo z tego co mi wiadomo SMT6 nie da sie założyć tak żeby poprawnie smigał z elektroniczną przepustnicą - konieczna jest na linke. a w TT jak wszyscy wiemy :P jest elektronicznaZamieszczone przez hubert
Pozdrawiam!
Pajak
Nie masz racji ja mialem u siebie smt i wszystko smigalo a druga sprawa jak sie ktos decyduje na unitronic-a to niech zapomni o smt bo andrzej takie gowno na dzien dobry odcina nozyczkami wszystko ale to wszystko na seryjnym ecu jak sie potrafi to sie zrobi gorzej jak sie nie potrafi to sie pcha wtedy smt do takiego auta jak tt
pozdro
no jak smigalo, jak przeciez wlasnie na stronie Unitronica mozna przeczytac jak wiele problemów miales gdy przyjechales do AndrzejaZamieszczone przez Paweł
otóż toZamieszczone przez Paweł
poza tym czytalem gdzies, że dawno temu, gdy grzegorz s. jezdzil audi A3 na cwiartke, to aby ją wystroic (a stroil na SMT) musial przerobic przepustnice na linke
Pozdrawiam!
Pajak
no jak smigalo, jak przeciez wlasnie na stronie Unitronica mozna przeczytac jak wiele problemów miales gdy przyjechales do Andrzeja
Posluchaj jedna sprawa jest to czy auto dobrze jezdzi a druga jest to czy jest dobrze podlaczony smt oraz czy jest dobrzy skonfigurowany. Jezeli chodzi o moj przypadek podlaczenie bylo ok reakcje na zmienne w oprogramowaniu smt jak najbardziej wporzadku lecz wystrojenie oraz strojacy do bani
pozdro
acha.. no moze i tak, ja sie nie znamZamieszczone przez Paweł
Pozdrawiam!
Pajak
Jestem umówiony na poniedziałek 10 na tuning zrobię fotorelacje
no to zobaczymy co wyczaruja daj znac jak bedzie juz po to sie zmierzymy moze i ja sie skusze?