No jak programik pod HKS będzie robiony to może będzie ale i tak by była MOC to inne rozwiązania lepsze ale już tak nie gwizda.
No jak programik pod HKS będzie robiony to może będzie ale i tak by była MOC to inne rozwiązania lepsze ale już tak nie gwizda.
Radzior pisze....w Twoim temacie by zaspokoić ciekwość pierwszy raz widzę "coś" takiego. Jestem ciekawy z jakiego materiału jest to wykonane. I słowo dla szpanu jest tu moim zdaniem stanowczo mocno na miejscu... takie body jest dla SZPANU.
Napisałem, że mi by się może i by podobało tak jak i ICE gdyby te wloty były mniejsze... słowo subtelne, którego użyłem włąsnie to oznaczało
MARUDA
Spoczko Kwestia gustu bro. Bez urazy
Z tyłu tetka nawet OKI natomiast przód hmm.. kwestia gustu
Damians
Body kit jest z włókna szklanego .
Wszystko jest kwestią gustu , to że ja bym nie założył nawet za dopłatą nie zmienia faktu że komuś się może podobać , peace i bez urazy to tylko moje zdanie
Popieram natomiast wszelkie modyfikacje podnoszące moc . BOV w seryjnym aucie tylko przeszkadza , jak będzie jednak pod niego przystosowany program to nie ma problemu .
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
No to jeśli to włókno szklane to faktycznie.... pozostawia sporo do zyczenia, Riegger robi z abs`u z tego co wiem.
MARUDA
Kwestia gustu jednemu sie podoba, jednemu nie Dla mnie nie jest zle i napewno wyglada inaczej
Jakieś takie upodobnienie do TT RS...
Mi się bardziej podoba to niż większość montowanych dużych grilli w 8N.
Na pewno jest inna i zwraca na siebie uwagę (jakby seryjna mało zwracała )
Sprawdź tego sapacza hks, bo przez niego pewnie tracisz moc jak koledzy pisali.
Ten przedni zderzak tylko czeka na montaż jakiegoś fmica