Ostatnio edytowane przez Radziord ; 16-09-2011 o 17:56
Jezu Chryste coś TY zrobił z przodem tego auta... z tyłu też wygląda to ...dziwnie, felgi efektowne,ale
mnie nie przekonuja. co to jest to czerwone w progach?
Artturowi sie z pewnością spodoba ten tuning
No cóż body kit firmy Regula nie jest w moim typie ale jeśli właścicielowi się podoba to nic na to nie poradzę
Jesteś nowy na forum więc zapraszam do działu '' Tutaj się witamy '' bo to jest prawidłowa kolejność .
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
OMG
I don't have dreams, I have goals.
No hmm ja widzę potencjał w tej formie. Jakby roszę zmniejszyć wszystkie wloty powietrza to nawet mi by się podobało
Panowie, nie przesadzajcie. Ten bodyKit jest jak dla mnie zajebisty! Widziałem go w białym kolorze i jest na prawdę fajny Chętnie bym sobie taki zapodał, ale wolę wydać siano na co innego...
ja bym chętnie zobaczył ten egzemplarz na żywo bo auto ma swój urok
.... 1,8 t....
Radziord serio nie jest źle chętnie na żywo bym ocenił.
Wiem ze nie jest zle Jest zajebiscie (mam nadzieje ze w slowo w miare cenzuralne) Na zywo jeszcze piekniejsza I pare niespodzianek pod maska tez sie kryje np. blow off valve. Mam w planach podniesc jeszcze moc auta ( launch control, remap i DeCat)
No i super że Ci się podoba. Jakiego masz tego blow offa?
Blow off jest firmy HKS.
HKS to zrób logi bo może TT niedomagać chodź mogę się mylić.
Jak bede robil remapa to chlopaki wszystko sprawdza. Poki co - wrazenia z jazdy - bezcenne Po przesiadce z E-classy 2.4 az chce sie zyc!) Jedyny tylko na pierwszy rzut oka mankament - z tylu nie ma prawie miejsca do siedzenia Ale 2 chude dziewuchy sie jakos mieszcza hehe
HKS do 1,8T?
Podzielam zdanie ICE (co w sumie jest dziwne) gdyby te wloty i to wszystko było subtelne nie takie wielkie dla szpanu... to mogło by to wyglądać ładnie. Z czego jest wykonane body? ABS?
MARUDA