Och to przepraszam
Pozdrawiam
Och to przepraszam
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
....A Ty tak nigdy nie Myslales ( zeby w nie Swojej lidze ale mimo wszystko swoim za nimi ....??? )) ......
I TT
Ścigałem się z sukcesem z wieloma mocniejszymi seryjnie autami i jak będę w PL to powróce do tych '' praktyk '' .
Ale to nie ja i moja furka jest tematem wątku wiec proponuje nie robić OT
Pozdrawiam
Też myślę że raczej tak , kwestia jaki ten +
Z drugiej strony różnice na czołowych miejscach w tym wyścigu to ułamki sekund ciekawe jaki wynik by zrobiło R8 na ultralekkich felgach
Pozdrawiam
hmm no to stanę z tym r8...nagramy filmik a potem dorysuję swój bolid na tym filmiku i się okaże jaka pozycja tam będzie heheh
a odnośnie felg ciekawe czy przy tych mocach i ogromnym niutonie też robi to taką robotę jak np w mojej popierdółce:P
Arttur nas powyrzuca za ten OT więc trzymajmy się wyścigu :P ( chociaż tak po cichu napiszę że 410km to troszkę mało ale ciiii) hmm więc to kiedy robimy nasz wyścik?
Poważne zmniejszenie masy nie resorowanej daje zawsze efekty nie zależnie od auta
Faktycznie trochę OT się zrobił Panowie
Pozdrawiam
Super wyścig,różnica w czasie pomiędzy GT-R'em a R8: tylko 0,3 sec ale odległość to już spora!
Ciebie Arttur nie kusi diabeł żeby sprawdzić swój bolid na ćwiartke, wówczas może jakiś filmik budzika nam byś nakręcił...