Witam,
Pozwoliłem sobie zarejestrować się na Waszym forum, gdyż mam zamiar zakupić na dniach TT (8N3) z silnikiem 1.8T.
Pozdrawiam
AW
Witam,
Pozwoliłem sobie zarejestrować się na Waszym forum, gdyż mam zamiar zakupić na dniach TT (8N3) z silnikiem 1.8T.
Pozdrawiam
AW
Witam na forum i życzę wytrwałości w poszukiwaniach autka co nie jest takie proste wbrew pozorom
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
a co oznacza ten nick?
Witam.
zapewne imię i nazwisko
Walenda Motorsport | Kit Car Kitcar Replika Tiger Hawk AC Shelby Cobra S Roadster Lancia Stratos HF Przynajmniej takie jest tutaj podane w adresie
a to już kojarzę kolegę z SR bo tak mi znajomo było bardzo ale nie byłem pewien
Również witam! Adam, czy TT to będzie dupowóz czy coś więcej bo o odrestaurowywaniu jak golfika cabrio to raczej mowy chyba nie ma? Za młody obiekt
hmm etam...to klasyczna sylwetka i zrobić taki styl retro, było by ciekawie
witam na forum i życzę nieokazyjnego zakupu
I don't have dreams, I have goals.
Thnx,
O tym, że ciężko znaleźć cos fajnego, już sie przekonałem
Pzdr,
AW
---------- Post dodany o 18:53 ---------- Poprzedni post z 18:52 ----------
TT bedzie do zwykłego ganiania po mieście
Po oderstaruwaniu Golfika robię właśnie torowe, zabytkowe Porsche ... i kończę dla Siebie kolejnego Tigera
Tu link, jak by ktoś był zainteresowany
http://www.kitcarforum.pl/index.php?...16.msg4333#new
Pzdr,
AW
Witam, witam
Witam kolejnego pasjonata .....
I TT
Witam
No, ładne autko, robi wrażenie.
hmm zastanawiam się teraz czy kolega serio chce kupić TT czy troszkę się po reklamować:P tak czy siak niech kiedyś przyjedzie na spota bo ten SiMRowy "lotus" tak stoi na tym wydziale i kusi żeby się czymś takim przejechać:P
Nie reklamuje, chcę kupić TT dla siebie. Sprzedałem właśnie swoje autko do jazdy po mieście i napalilem się na TTkę. Jest mała, zgrabna, lekka, szybka i są wersje w quattro ..idealne autko jak dla mnie na miasto
To ogłoszenie mnie zainteresowało:
Audi TT Turbo Quattro Zarejestrowany, 1999r., 1781cm3, 180 KM - otomoto.pl
Może ktoś coś powie ciekawego o tym autku?
Pzdr,
AW
---------- Post dodany o 08:30 ---------- Poprzedni post z 07:43 ----------
Więc zapraszam na imprezy Classicauto Cup. Co roku startuję tam Siódemkami w grupie Open. Tu klip z mojego przejazdu z zeszłego roku:
Classicauto Cup 2010 Tor Kielce Adam Walenda - YouTube
...ale to auto nie nadaje sie do jazdy na codzień, przez cały rok, dlatego chce kupić dla siebie TT
Pzdr,
AW
Kolego na pierwszy rzut oka widać że auto jest strasznie zaniedbane (urwany uchwyt od schowka, ogólny syf w środku, dziwne spasowanie elementów karoserii widoczne nawet na tak niewyraźnych zdjęciach, brak kontrolki AIRBAG). Biorąc jeszcze pod uwagę cenę 18500zł (zapewne jeszcze do negocjacji) nie spodziewałbym się że technicznie będzie wszystko w porządku. Chyba że chcesz wykorzystać swoje umiejętności odrestaorowywania aut- do tego ten egzemplarz się ewidentnie nadaje. W przeciwnym razie zdecydowanie odradzam. Pozdrawiam!
Ostatnio edytowane przez jasiel ; 16-09-2011 o 09:37