Do czego służy ta wajcha? Bo nie potrafie moim niemieckim odczytac ;p
Do czego służy ta wajcha? Bo nie potrafie moim niemieckim odczytac ;p
Jezeli w normalny sposob nie uda ci sie otworzyc bagaznik, to ta wajcha mozesz ja otworzyc...
Nie otwierac w czasie jazdy, taka rada w instrukcji
wajcha do awaryjnego otwierania bagarznika gdy padną ci bespieczniki
albo akumulator
w coupe jest "pod" cupholderem i całkiem inaczej wygląda
że jak? U mnie akumulator jest tam gdzie zawsze ( czyt. komora silnika )
Silver koledze chodziło żę jak padnie aku to wtedy ratuje wajcha a nie żę aku jest pod cupholderem hehe.Wajcha tam jest w coupe
Hehe nie załapałem A tak nawiasem chce ktoś kupić tanio dywaniki Gumowe oryginalne audi do TT? Bo mam info od niego i prośbę żeby wspomnieć. 50 zł a na allegro po 100 są
Ty Silver masz jakaś hurtownie czy co??
Za 50 zeta to biorę. Rozumie ze na przód, czy i na tył ?
Mam znajomego właśnie się dowiedziałem jak mi przysłał dywaniki, że on ma dostęp do dywaników i prosił o reklamę a dla znajomych cena 50zł. Niestety podobno oryginalnych do audi TT na tył nie ma. Jak się zastanowić to nawet mądre Oki jutro do niego zadzwonię i dam znak Pozdro
PS. I mają nawet miejsca na te całe guziczki czy fabryczne mocowania.
Nie aktualne już niestety jakiś typ z allegro kupił 10 sztuk i wszystkie zeszły. Teraz czekać aż na allegro będzie wysyp po 100zł
masz jakieś zdjęcia
NO RISK,
NO FUN.
Załóż nowy temat bo to OT a może być kilku chętnych na dywanikiZamieszczone przez SilverTM
Sorka Ale Ps. Nie czytasz ?
jak wy chcecie tworzyc to forum, skoro osoby odpowiedzialne za nie robia taki burdel? o_O strasznie sie czyta to forum naprawde...