Panowie nie wiem czy dobrze was rozumiem, ale w tym filmiku nie chodzi o ten pojazd na pierwszym planie z licznikiem, to jest motocykl, który ściga czarną Rs'ke przed sobą (i to właśnie ona jest głównym bohaterem) :P
Panowie nie wiem czy dobrze was rozumiem, ale w tym filmiku nie chodzi o ten pojazd na pierwszym planie z licznikiem, to jest motocykl, który ściga czarną Rs'ke przed sobą (i to właśnie ona jest głównym bohaterem) :P
dobrze ze nas oświeciłeś
Gdyby chodziło o motocykl to by trzeba było powiedzieć, że słabo jedzie.
Swoją drgoą ciekawe co w tej RS porobione.
MARUDA
oj tam panowie ten motorek bardzo słabo jedzie...kierowca RS4 widać poleciał po bandzie i wcale nie musiało być trylion koni żeby tak objechać taki motorek który się skończył na 211km na godzinę:P 500km zupełnie starczy żeby taki przeciąg robić i wiatrak z takiego motorka...a tak w 1.03min widać że motor przez chwilę się utrzymał i tak mniej więcej obliczyłem że rska 100-200 zrobiła w około 8s więc zapewne jest to 500+ ale takich projektów w pl jest pełno:P
To jest fajny setup:
R32Turbo Rothe Motorsport - YouTube
Uturbione 3.2 + DSG po wzmocnieniach
hmm.....nom...napiszę tylko tyle :P bo komentować chyba nie trzeba
nie no daje radę ten golfik, sprzęgło na pewno się przy takim przeciągu w tym DSG nie nudzi za bardzo
Te powyższe modele z mocą powyżej 800 to kompletnie nieprzydatne autka na codzień, ale taki golfik 500ps w DSG jak ulał
Cyfrowy prędkościomierz na fisie pokazuje o ponad 15 km/h mniej niż licznik?. Pełne 210 na budziku
a fis 196. 120km/h a fis 106.5 i tak przy każdej prędkości - o co kaman?
no mi w tt pokazuje identycznie...a tutaj nie wiem co za babol...tak czy siak przeciąg...
Tak szybko jedzie, że wskazówka nie nadąża :P
A tak TT-ką się da?
Przy odpowiednich i kosztownych modyfikacjach , tak .....
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
Co do liczników i ile pokazują to singl0r na 2gim biegu wyciąga 120 km/h więc jest obawa że liczniki coś się psują.
GoTTzilla - YouTube
jak się nie da jak się da...nie ukrywam że ja liczę że moja na 16tkach też będzie latać bokami i chmurki zostawiać...oczywiście nie z wydechu hehe