Powiedzcie mi w jakiej wersji i cóż to za typ świateł w TT z 'pionowymi migaczami' na przednich lampach ?
Powiedzcie mi w jakiej wersji i cóż to za typ świateł w TT z 'pionowymi migaczami' na przednich lampach ?
TTHud | carnivore extraordinaire
amerykanska wersja i to nie są kierunkowskazy tylko tak zwane swiatla obrysoweZamieszczone przez pabloes
Pozdrawiam!
Pajak
Dzięki chłopaki
TTHud | carnivore extraordinaire
to nie jest wersja amerykańska
akurat mam samochod ze stanow i jedyna roznica w przednich lampach jest taka ze nie ma swiatel postojowych tylko swieca migacze tylne natomiast zamiast pomaranczowych maja czerwone migacze
Pacenko- czekamy na zdjątka Twojej furki. Pochwal się
LiquidTT-FORGE silicones-Short shifter-007P-Cold side-RIEGER-REMUS-MOMO
To sa swiatła od wersji produkowanej na rynek amerykanski , roznia sie tym co widoczne dla oka - czyli dodatkowym sidemarkerem wewnatrz lampy ktory swieci jako postojowka, a takze brakiem postojówki w miejscu gdzie ona wystepuje w wersji europejskiej. Takze przesłona od soczewki jest opusczona przez co lampy staja sie symetryczne a nie asymetryczne jak w autach na rynek europejski.
Tylne lampy w wersji USA roznia sie od europejskiej tym ze maja niewielka obrysowke na boku , oraz jest brak swiatla przeciwmgielnego i po obu stronach jest swiatlo biegu wstecznego.
TTC Quattro
GG 1539752
W stanach usuwanie tych odblaskow w rogach lamp jest popularna modyfikacja kosmetyczna , tak wiec jesli ich nie ma to wlasnie dla tego..Zamieszczone przez Pacenko
Sa To zwykle odblaski i po usunieciu ich zostaja 2 male otwory ktore trzeba zaszpachlowac i pomalowac czarnym matem lub lakierem w kolorze auta jesli ktos preferuje taka opcje
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
dokładnie te lampy występują tylko na rynku amerykańskim, Pacenko nie siej dezinformacji
a jednak zarowno w moim samochodzie jak i tym na zdjeciu sa swiatla przeciwmglowe z przodu / z tylu brak przynajmnie w moim. a co do lamp to moje sa asymetryczne
zdjecia wkrotce
w takim razie masz zmienione rzednie lampy na europejskie , niektorzy z powodu braku wiedzy wymieniaja lampy z us na eu, nie wiedzac o tym ze wystarczy podniesc przeslone wewnatrz lampy.
Ciesz sie ze nie masz zderzakow z mocniejszymi belkami i "dolepionymi" dokladkami do zderzakow, bo i takie wersje po stanach jezdza.
TTC Quattro
GG 1539752
nie zmienialem lamp mialem za to troche inny tyl - na wezsza rejestracje
hmm o co dokładnie chodzi? masz może jakieś zdjęcie?Zamieszczone przez Piotrek
czyli masz całkiem zmieniony przód na europejski, a tył pozostał american, przejrzyj zdjęcia samochodów z ebayaZamieszczone przez Pacenko
słabo widac , ale innej fotki nie znalazlem , osobiscie widzialem w polsce model z taka dokladka.
TTC Quattro
GG 1539752