i need iphone 4 rotfl
ogladnalem tylko do 1:30 min. i misiek ma racje raz apple potem tylko apple (( i wiem co pisze 13 lat katorgi z wszystkimi oknami + ponad 30 modeli tel ((poza blackbery)) wiec jedno powiem o apple drogo jak cholera wyglad wg. uznania ale wszystko pracuje jak powinno ... i ja juz marki nie mam zamiaru zmieniac .... jesli ktos zaraz nazwie mnie funboyem itd. to bedzie to zniewaga typu audi TT tylko dla pan lub ..... innych :P
I TT
ICE nie wiem czy ci ktoś płaci za reklamę ale szczerze zainteresował mnie HTC EVO 3D ciekawe jak to się sprawuje w rzeczywistości. Bawił się ktoś tym?
I don't have dreams, I have goals.
Mialem kiedys iPhone. Teraz mam Galaxy S II - jak to pisza w kazdej recenzji "Najlepszy telefon na swiecie". Jestem z niego niezmiernie zadowolony i nie zamienilbym go na iPhone 4 nawet za doplata
mnie ominela calkowicie mania dotykowych smartow, kompletnie nie moja bajka, preferuje wymarly gatunek telefonow z klapka
tel. ktore wzbudzaja moj entuzjazm raczej nie wychodza poza japonie, moja ulubiona linia to sharpy dla docomo , zawsze kilka krokow przed tym co dostaje reszta swiata,
przyklad tel. z najnowszej serii VIP SHARP AQUOS SH-10C 3D FABRYCZNIE BEZ SIMLOCKA! (178941127 - Aukcje internetowe Allegro
"Love Them BOTH" - M.
Ja jestem szczęśliwym posiadaczem pierwszego iPhone'a 2G i wystarcza mi w zupełności. Przyjemnie się na nim strony internetowe przegląda.
No apple jak to apple, troszkę drogi mają sprzęt w PL... Sam bardzo lubię ich system i od kilku lat mam kompy tylko apple [nigdy więcej windows ], ale iphone jest jak dla mnie kiepskim sprzętem patrząc na konkurencję. Zdecydowanie wolę telefony z androidem.
Ja powoli daje sobie spokuj z telefonami. Kiedys mialem fiola i zmienialem co chwile N70, N95 8Gb itd. Teraz lece na samungu wave, ktory troche mnie wk@#&ia ale poczekam do konca umowy i zmienie na cos innego. Te super telefony sa fajne tylko w pierwszych miesiacach, keidy grasz uzywasz jakis gadzetow a pozniej tylko dzwonisz, piszesz i Internet.
Panowie ja mówię o pierwszym telefonie który nagrywa filmy i robi zdjęcia w technologii 3D
I don't have dreams, I have goals.