Wracając ze spotkania z BMW 1M spotkałem kolege w WRX'ie 2004.
Bez procedury startowej bo niespodziewałem się ataku, ale i tak subaru zostało
Wracając ze spotkania z BMW 1M spotkałem kolege w WRX'ie 2004.
Bez procedury startowej bo niespodziewałem się ataku, ale i tak subaru zostało
ja mam TT oske 180KM i jestem w stanie wygrac z WRXem :P dla Ciebie to podkrecone STI badz np evo VII, VIII, IX lub X moze stanowic wyzwanie
Gdy tankujesz z myślą o najbliższym czwartku bądź niedzieli to wiedź, że szatan się tobą interesuje
no nie no wrx to ma 218km...to niema o czym gadać...to już nawet ja nie opisywałem jak kilowałem wrxy:P
No tak przeciwnik marny ale kil jest , sam zaatakował pierwszy wiec cóż
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
Przeciwnik nie godny Twojego bolidu,ja na takiego poluje żeby spróbować z rolki,ale po co zaczynał...
To ja się podłącze.
Jechałem sobie dziś swoim drugim autem, niesamowity Fiat 126p. Wiec stoję sobie na światłach, a tu z znienacka rowerzysta z prawej się pokazuje. (podrasowana kolarzówka jakaś) Wiec myślę, z autobusem ledwo co 5 min. temu wygrałem, ale teraz to bez problemu powinienem zkillowac łepka. czerwone, żółte, zielone i rura. Odszedł mi co prawda pierwsze 5 metrów, ale jak już maluch wszedł w konkretne obroty, to rowerzysta mógł jedynie wąchać moje spaliny.
A powiem wam ze rower niezły byl, przerzutka Campagniolo, i uda chłopa też wyglądały minimum na jedenastki.
I duma mnie dziś rozpiera
Nie wsciekales sie czasem RSka w srode pod arkadia? ;>
Ostatnio edytowane przez Blerx ; 01-09-2011 o 17:57
Piootr, Moj kumpel tez smiga rowerkiem torowym, ostre kolo czy cos nie znam sie i jak my jedziemy na starowke taxowka, a on rowerem to zawsze pierwszy dojezdza. Mimo, ze wieczor i puste ulice, a taksówkarze podejmuja wyzwania ...
Tatusiu! Tatusiu! Czy ten samochodzik jest chory??!
Nie Synku... to Diesel...
WRX ma 265KM i naprawdę potrzeba wiele szczęścia lub słabiaka za kierownicą, aby wygrać TT'ką z 180 konikami na przedniej ośce.
Impreza '97 115KM biła Golfy GTi i Astry GSi (150KM) na torze jak chciała, ale wynikało to z tego, że kierownicy VW i Opli nie ogarniali sprzętu.
Jak tylko uda mi się zarejestrować TTq, to postaram się ją sprawdzić z WRX'em '10 (STI to kompletnie inna liga).
hmm no dobra odnośnie wrx tych nowszych podają 225:P bo te z okrągłymi lampami miały 218...a te już z tymi nowszymi podobno 225(albo tak wszyscy piszą na allegro) ale 265 to ma wrx sti czyli popularnie się go nazywa STI
Jest dokładnie tak jak Paweł pisze
wrx = wrx 225km
sti = wrx sti 265km
Gdy tankujesz z myślą o najbliższym czwartku bądź niedzieli to wiedź, że szatan się tobą interesuje
WRX z okrągłymi lampami (2001-2003 rok) miał 218 PS i silnik z poprzedniego modelu. Później zmienili przednie lampy
i moc wzrosła do 225 PS - ale i jedzie słabiej niż poprzednik (GT'ek 218 PS) bo mu sie przytyło
sti = wrx sti 265km
Heh ja bez większego problemu ogarniałem swoją TT, Subaru STI po modach na 337KM :P