U mnie w Gorlicach wirus 400zł. Robi go gościu od alarmów samochodowych.
U mnie w Gorlicach wirus 400zł. Robi go gościu od alarmów samochodowych.
ech firmy typu x...jedź do compsport do bielskobiałej....pewien nasz kolega odwiedzał firmy i ciągle było coś nie tak...pojechał do Patryka i jest mega happy auto zaczęło już prawidłowo jechać...a kto co jak to nie piszę i jak właściciel sam napisze to będzie jasne
no tak, tylko czemu mam placic 800zl wiecej ne jest powiedziane ze zle robia? na rynku sa juz kawalek czasu i jak na taka roznice w cene to mozn sie zastanowic a nie z zasady skreslac.
---------- Post dodany o 10:31 ---------- Poprzedni post z 09:58 ----------
powiedzcie mi, jak pozniej sprawdzic czy wgrali dobrego wirusa? w logach to wyjdzie? chodzi mi, zeby nie byl szkodliwy dla silnika
Tak wyjdzie po logach.
To moze umowie sie zgosciem ze jak logi beda zje*ane to zwrot pieniedzy. A tym czasem moze rzucisz okiem na obecne logi? Niby mieszanka za uboga?
jak chcesz taniej to na allegro sa softy po 200zł... jeżeli mowa o profesjonalnym sofcie to w miescie Wrocław są tylko 2 firmy godne uwagi które wymieniłem wyżej
nie mówie tego na podstawie bzdetów wyczytanych w necie tylko na podstawie własnych doswiadczen z firmami tunnigowymi na Dolnym Sląsku a wierz mi ze w tym temacie doświadczenie mam dośc spore...
no ale zrobisz jak uważasz, twoje auto, twoja kasa, twoja decyzja.
jak będziecie pisać o softach z allegro po 200zł i od gości co robią alarmy to wątek poleci do OT bo nie będzie pasował to działu firmy tuningowe
Jestem umówiony w Jetroniku wstępnie na 08-09 września. Mam jeszcze we wtorek potwierdzić, bo robią kilka aut na jakieś wyścigi 10 września, ale sądzą, że znajdą czas i dla mnie
Ecuproject ma teraz zniżkę na chiptuning i robią go za 1200 pln. Ja jednak zdecydowałem się na Jetronik mimo wyższej ceny, bo przemawia za nimi wieloletnie doświadczenie w sporcie.
Messik, możesz spróbować w Ecuproject, podobno też dają radę, a są dużo ciekawsi cenowo.
Ostatnio edytowane przez The_Saint ; 01-09-2011 o 14:34
Ogolnie to nie kupuje tej gadki, ze sa dobrzi tylko ci i juz, bo maja najwieksze doswiadczenie. Nie musze w przeciwienstwie do niektorych na forum miec wszystko najdrozsze zeby spac spokojnie. Szukam czegos dobrego w dobrej cenie. Koles w c-tronik za 1000zl pisze indywidualny soft i mowil ze nie ma problemu z zrobieniem logow, dzieki ktorym mozna zobaczyc czy soft jest dobry, albo ze jest to zwykle gowno.
tomo wyslalem Ci priva
Messik, ja ci nic nie sprzedaję. Poprosiłeś mnie o info, to ci odpowiedziałem - chill brother
Ostatnio edytowane przez The_Saint ; 01-09-2011 o 17:46
Tak jakos wyszlo
---------- Post dodany 09-02-2011 o 11:40 ---------- Poprzedni post 09-01-2011 z 18:48 ----------
Moglbys cos przyblizyc o tej znizce? Ja do nich pojechalem i o zniznce nic nie slyszeli :/
nie zniżka tylko jest teraz tzw grupowe chipowanie, trzeba sie dopisać do listy np tutaj: Zaloguj się
Nie bedzie problemu jak TT wbije na forum a4?