no ja czekam na te poprzednie logo...gdzie jest sam obrys i nie są uwzględnione "bajery" czyli światła itp...i także chętnie zapłacę...
no ja czekam na te poprzednie logo...gdzie jest sam obrys i nie są uwzględnione "bajery" czyli światła itp...i także chętnie zapłacę...
Oczywiście też piszę się na płatną naklejkę tylko czy komuś uda się ogarnąć temat bo widać, że ciężko to idzie ;/
I don't have dreams, I have goals.
Ja też się piszę na jakąkolwiek naklejkę (najlepiej sztuk 2 i czarne) , ale tym tempem to będę miał fajny prezent pod choinkę
Panowie dzisiaj właśnie kolega podrzucił mi nowe naklejki. Takie jak moja, tylko mniejsze, mają ok 8cm szerokości, w kolorach czarnym, srebrnym i chyba białym lub jakimś jasnym, nie wiem dokładnie. Po 4-6 sztuk. A dzisiaj w nocy jade do warszawy do pracy i będe tam na pewno 2 dni, więc jeśli ktoś z warszawy byłby chętny, może podjechać to z chęcią oddam. Zainteresowani proszeni o kontakt telefoniczny pod nr.
Ostatnio edytowane przez Dermak ; 04-09-2011 o 11:42
Cele nie marzenia
A ósmego dnia Bóg stworzył Audi...
a kiedy będą te na prawdę oryginalne naklejki czyli z logiem takim jak na Maliny wozie:
bo tylko taka mnie interesuje:P
Mam taką jedną luzem. Tylko nie wiem co z nią zrobić.
jak czarna to mogę kupić
Dokładnie taka
Ice Poszukaj dokładnie,może Masz drugą gdzieś na dnie szuflady to ja bym chciał taką.
Ja też sie piszę na taką czarną
Jakby ktoś miał szablon w jakims formacie kompiterowym to mam w miescie faceta, który robi takie naklejki.
Moge zagadać ale potrzebuje wzór
MARUDA
Nie nie mam. Mogę jedynie dostać kontakt do gościa co je robił. Lecz następne to już za free nie będzie bo to jego praca.
Ice ja zapłacę za naklejkę,bo kto powiedział,że za darmo,tylko żeby były.
Są nalepki mam je w ręku tzn leża blisko mnie .
Posiadam 28 MAŁYCH i 10 DUŻYCH. Więcej ich nie będzie więc proszę nie brać na ilość tylko ile na prawdę komuś potrzeba.
Do małych daje folie którą przykleja się na logo potem odkleja się białe tło (logo z literkami zostaje na foli) i nalepkę umieszcza się na samochodzie po czym odrywa folie. Duże są za duże, a za mało mam foli do tego więc trzeba samemu załatwić coś do odklejenia. Można tak samo zrobić używając taśmy papierowej lub przeźroczystej tylko najpierw nakleić na rękę potem na logo by klej był słabszy.
Zresztą operacja jest BANALNIE PROSTA i tylko moje wyjaśnienie może wydawać się zawiłe.
Mała i duża.
Mała na samochodzie.
Czekam na listę obowiązkową i na adresy na PW.
Za nalepki i fatygę CO ŁASKA.
Biorę 2 małe. Adres na PW
no i ja dziękuję za nalepki...bo mam gdzieś już od 2 tyg ale się nie chwalilem bo leży na biurku:P