ksolk - 2
Paweł - 2
Piootr - 2
max1236454 - 1
ksolk - 2
Paweł - 2
Piootr - 2
max1236454 - 1
ksolk, ale przód i tył czyli razem 2 lub jak wolisz jeden komplet
NO RISK,
NO FUN.
no jden dostaniesz, bo ja dwa. Wiec ksolk podaje w kompletch.
A kiedy bedzie wiadomo czy je wogole dostaniemy??
Czy to bez roznicy ile zamowi, a i tak zamowienie bedzie realizowane??
Czytajcie tez 1 strone jezeli temat jest w danym momencie juz na 2Najlepiej jak będzie min 25 kompletów
pozdro
No tak, tylko slowko "najlepiej" nie jest zbyt wyrażiste... wiec jak beda 25, ok dzieki
Dziękuję!Zamieszczone przez Paweł
przeczytaj pierwszy post,pewnie i możesz zamówić sobie indywidualnie i jeden kompletzpewnie za cenę złotaZamieszczone przez Piootr
Ja też bym się pisał na 1 komplet.
ksolk - 2
Paweł - 2
Piootr - 2
max1236454 - 1
andrzej - 1
piszę się na jeden komplet, jeśli można
...
ksolk - 2
Paweł - 2
Piootr - 2
max1236454 - 1
andrzej - 1
odeen - 1
powoli,powoli a do skutku :P
ksolk
prosze i mnie dopisać do listy kupujących 2 szt czyli 1 komplet
ksolk - 2
Paweł - 2
Piootr - 2
max1236454 - 1
andrzej - 1
odeen - 1
cymer - 1
Za wolno to idzie, ja sobie zamowilem ramki tutaj:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=292369874
Pan mi zaprojektowal ramke wedlug wytycznych, daje w zalaczniku, moze ktos sie tez skusi, 49zl z wysylka wychodzi.
ttless..
Ludzie z pelnym szacunkiem ale rece opadaja uzywacie okreslenia ze "za wolno to idzie" a kto ma sie tym zajac moze ja ? reaktywowalem portal forum i moze jeszcze ramki mam zalatwiac ? czy to tak ciezko jest jak to bywa w normalnym klubie milosnikow jakiejs marki zeby zrobic zrzutke na podkladki wtedy to wyjdzie taniej i kazdy bedzie mial to samo ciezko wam zeby ktos podal swoj nr konta na wplaty i zeby kazdy wplacil odpowiednia suma wynegocjowana przy wiekszej ilosci szt. do oplaty za ramke doliczcie koszty wysylki i niech ktos sie wykarze i to wszystko zorganizuje.
pozdro
Przecież ja mówiłem że się tym zajme ale z racji ceny musiaiało być tych ramek sporo,No chyba że zamawiamy kawałek plastiku za 50 zł to zaraz podaje nr konta i po sprawie.