Żuczek wyślij mi kilka zdjęć na pw.
Żuczek wyślij mi kilka zdjęć na pw.
Zdjęcia skasowane!!!!!
Znowu TT znowu Cabriolet
Aż tak ryły beret?
takie chwile ucza pokory, moze niekoniecznie goscia bez glowy, ale "widzow" niewatpliwie...
pewnie pojawia sie jakies dziennikarskie donosy w sieci, bo brzmi to dosc "mocno"
"Love Them BOTH" - M.
Rypin: Tragiczny wypadek motocyklisty w miejscowości Urszulewo (zdjęcia) - Lublin Dziennik lubelska gazeta wiadomości z Lublina
Jest jakiś opis, w niczym nie oddający atmosfery tej tragedii
Znowu TT znowu Cabriolet
Kutwa dziś to samo co kiedyś. Teraz kilometr od tego miejsca. Ten sam skuter ale 2 dzieciaków na nim. Wypadli na mój pas na czołówkę bo za szybko jechali. Na szczęście wszystko dobrze się skończyło. Ja hamulec i skręt w prawo oni w lewo, lekko ich podcięło ale zaraz spierdzielili w polne drogi.
Czerwone miejsce droga z której wypadli mi prosto przed samochód.
Małych łebków nie nauczysz. I to jeszcze sobie dziwnie ten cmentarz upodobali :/
p.s. podjedź do ich starych to zaraz będą mieli szlaban na skuter. Kartę rowerową mają? Pewnie nigdy koło takiej nawet nie stali.
a Miales kamerki dzis...
I TT
Rodziców może i bym odwiedził ale nie znam ich. Wiem tylko że dzieciaki około 15 lat kierujący max 12 pasażer. Jakby coś się stało to i tak było by, że moja wina bo mam TT i to szybko jeździ.
Co do kamerki to może coś wymyślę. Bo coś czuję, że jeszcze na nich trafię....
Co do dzieciaków to już też kiedyś miałem taka sytuację, że zza śmietnika wyskoczył mi dzieciak na jezdnię. Jakimś cudem udało mi się go nie uderzyć i tutaj trzeba podkreślić, że w takich sytuacjach nawet zajebiste opony, tarcze, zaciski Brembo nic absolutnie nie pomoże jak ci ktoś się wpakuje wprost pod auto :/
---------- Post dodany o 13:51 ---------- Poprzedni post z 13:51 ----------
Miałeś robić jakąś instalację cam w aucie, udało się?
I don't have dreams, I have goals.
Dziś wypadek w tym samym miejscu co chłopaczki za pierwszym razem wyskoczyli mi na skuterze. Tym razem wyszło bardzo nie miło. Filmik (720P kont 170 stopni) niebawem obecnie fotki zamieszczę. ZAKAZ ZAMIESZCZANIA ZDJĘĆ NA INNYCH PORTALACH.
---------- Post dodany o 14:40 ---------- Poprzedni post z 11:24 ----------
Wypdek samochodowy [Dominikowice, skrzyżowanie Gorlice/Sękowa] - YouTube
Ostatnio edytowane przez ICE ; 28-08-2011 o 11:29
Daj spokój ICE, co się tam u Ciebie dzieje na tej drodze. Jak nie dzieciaki próbujące targnąć się na swoje życie to samochody wywalające się na dach. Nic nikomu się tam nie stało?
Na marginesie to masz tam malowniczy kawałek porządnej ścieżki (: