Na prośbę kilku osób zamieszczam kilka fotek (na ostatnim zdjęciu jest mój poprzedni nabytek )
Zdjęcie-0434.jpgIMAG0508.jpgIMAG0500.jpgIMAG0511.jpgDSC08114.jpg
Na prośbę kilku osób zamieszczam kilka fotek (na ostatnim zdjęciu jest mój poprzedni nabytek )
Zdjęcie-0434.jpgIMAG0508.jpgIMAG0500.jpgIMAG0511.jpgDSC08114.jpg
te chromowane listweki fu.... koła jakieś balony dziwne... a o reszcie to sobie dam spokoj.
co do del sola też miałem i też czerwonego ale ten kabel na del solu na masce- pewnie do wzmacniacza.... niezły obciach.
MARUDA
Co do listw na zdjęciu prawda może to wyglądać beznadziejnie i sam przed kupnem samochodu zanim jej nie zobaczyłem na żywo myślałem że je zdemontuje ale w realu wygląda to całkowicie inaczej !!! Jeżeli ktoś nie wieży to zapraszam do oglądnięcia...
Samochód na balonach kupiłem ( pierwsze zdjęcie) ale zostały wymienione co widać na pozostałych
Co do Del sola kabel który widać był pociągnięty na chwile kilka dni do przetestowania CB bo przez zapalniczkę były zakłócenia, A Car Audio jest w niej profesjonalnie zamontowane akurat w tym modelu przeciągniecie kabli z komory silnika do kabiny to żaden problem.
Ostatnio edytowane przez Wonder ; 19-08-2011 o 13:40
No widać właśnie że na innych fotkach już nie ma tych balonów
Chromy to kwestia indywidualnego gustu .
Nie mniej jednak jeśli mam być szczery ( a chyba o to chodzi ) to lepiej by się autko prezentowało po przywróceniu felg do koloru seryjnego ewentualnie grafitowy metalik .
Ten pasek z tymi felgami nie działa za dobrze a felgi czarny mat na czarnym aucie ( nie tylko TT ) zawsze prezentują się tak jakoś ''biednie ''
Oczywiście to tylko moja opinia o aktualnym wyglądzie auta i nie odbieraj tego jakoś osobiście
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
Witaj na forum.
Jak możesz to podaj mi ile cali mają felgi i jakie opony obecnie masz na tych felgach.
TT jaka jest każdy widzi i zakładam, że teraz się weźmiesz za doprowadzanie jej do perfekcji (wizualnie oczywiście bo tylko to możemy ocenić) Btw: co do listew i oglądania na żywo to najważniejsze aby się tobie to podobało przecież
Ostatnio edytowane przez Jaqob ; 19-08-2011 o 14:10
I don't have dreams, I have goals.
Ja będe bronił troche chromowanego grilla,sam rozważałem takie rozwiązanie
(seryjnie za dużo jest tego czarnego plastiku) Myśle że efekt będzie jednak lepszy jeżeli będą trzy listwy
(góra środek dół) bo na wszystkich żebrach to z kolei za dużo. Myśle "podobnie" jak Artur w tym wypadku czarne koło
robi "staroć z auta",(chyba że chodziło o uzyskanie cichociemnego wyglądu to taki efekt z pewnością sie udał, a ten
czerwony pasek nie wygląda jednak dobrze,delikatnie mówiąc. Kończąc ten nudny wywód nie wszystkie TT muszą wyglądać identycznie
Ja osobiście do chromowanego grilla nic bym nie miał, ale mi to wygląda na "chromowaną" taśmę z hipermarketu za 4,99. I te dokładane światła do jazdy dziennej to też gadżet który wg mnie pasuje do jakiegoś Lanosa. A tak poza tym ktoś miał zamysł fajny żeby zrobić cały na czarno (fajnie przyciemnione szybki itp.) Życzę miłego i bezawaryjnego użytkowania!
to są przecież seryjne felgi...hmm te czarne będą dobre na zime...a na lato proponuje kupić jakieś fajne lekkie mocne felgi:PJak możesz to podaj mi ile cali mają felgi i jakie opony obecnie masz na tych felgach.
Felgi BBS LM 18" Audi A3 S3 TT (177651177 - Aukcje internetowe Allegro
od razu będzie jedna z ładniejszych TT na forum:P
Tia, koła droższe od najtańszych TT z allegro, to doradziłeś
Każdy ma inny gust, ja nie lubię skręcanych. Za to podobają mi się OZ Canova, widziałem je kiedyś na samochodzie i robiły wrażenie, ciekaw jestem jakby wyglądały w TT.
Te są bardzo ładne ale ja bym proponował BBS CH Felgi BBS CH 18" AUDI SEAT VW SKODA A3 GOLF (1777967955) - Aukcje internetowe Allegro Jak mi się znudzą s-line'y kupie właśnie takie. Co do wartości no to nikt nie mówił, że tuning jest tani, tani jest tylko wiejski tuning
I don't have dreams, I have goals.
Aktualnie są 17' ale na zimę już znalazłem piękne 18' również w ciemnym stylu ORYGINALNE ALU DO AUDI A5,A6,A8,8,5''X18''ET29 '' (1775951492) - Aukcje internetowe Allegro
Samochód jak ktoś już zauważył jest w stylu "cicho ciemny" taki mi się podoba i takiego już kupiłem wiec nie mam zamiaru nic przerabiać tzn listwy i lampy do dziennej, listwy fajnie wyglądają nadają kontrast w tej czerni a lampy dają fajny efekt w nocy jedynie co muszę zrobić to do dokupić 1 dekielek do felgi (już jest zamówiony)
Jeżeli chodzi o stan techniczny: Wczoraj samochód oddałem do mechanika: wymienił - olej na Motula, filtr - złącze elastyczne wydechu - gumy na wąchaczach - linki ręcznego - czyszczenie plus dobicie klimy reszta powiedział że jest OK i nie ma do czego się przyczepić tylko jeździć )