Kupisz kupisz. Cabrio Ci odpowiada?
Kupisz kupisz. Cabrio Ci odpowiada?
Niestety nie, szukam srebrnej z quattro.
a skąd wiadomo że auto rocznikowo nie jest 2000 a zarejestrowane w 2001 i tak napisane że 2001 bo często tak robią...i wtedy może być to całkiem dobre auto...no ale że nie s-line to fakt
Najlepiej to vin sprawdzić. Jak wyjechało z fabryki w 99 to ok ale jak w 2000 to raczej bez znaczka powinno być. Przynajmniej tak mi się zdaje. Bo inaczej to można sobie wmawiać że znaczki s-line były do końca 2001 roku
2000 Są jeszcze ze znaczkami...tak na prawdę to ściągniecie pokrywy silnika już powie czy silnik BAM czy APX ale można i po vin
No juz sie dowiedzialem co bylo nie tak, z ciekawosci dzis dzwonilem i powiedzieli mi ze cala lewa strona byla robiona heh byc moze i byl ten slup co pisales A co najciekawsze jak spytalem czy bezwypadkowy stwierdzil gosciu ze oni nie wystawiaja aut bezwypadkowych, a na otomoto co 2 od nich to niby 100% ideal
No to już wiesz wszystko. Cała lewa robiona... ale auto zadbane i ideał.
Tak czy inaczej skoro to rocznik 2001, to znaczka nie powinno być. Podjadę w przyszłym tygodniu chyba i obadam dokładnie. Dzięki za informacje!
A co myslicie o sprowadzaniu aut np z Niemiec jest to oplacalne? Bo jak patrzylem na mobile.de to auta okolo 200 tys przejachane a w PL oczywiscie wiekszosc ok 150 jak nie ponizej. Coraz czesciej mysle o sprowadzeniu czegos chyba bedzie to pewniejsze niz kupno tu na miejscu
...mowie tylko za siebie ja szukajac tt-ki niestety nic o naszym clubie nie wiedzialem ((a szkoda bo dzis juz wiele wiecej bym wiedzial)) ale z moich znajomych tutaj ((berlin)) nawet w Berlinie odradzano mi zalup ((a PL to juz nie wchodzilo w gre ((nieto ze w Pl -nie kupisz tylko to ryzyko+ inne zeczy typu nocleg sprawdzanie i formalnosci )) ale ok do tematu jesli w De Chcesz zakupic to Musisz po pewniaka Jechac bo inaczej mozliwe ze jak np. ja 500€ stracisz tylko na szukanie + reszta sprowadzenie i oplacenie autka ((chyba ze Masz tu kogos )) tak czy inaczej przy zakupie auta sa to koszta raczej nieuniknione o ktorych sie nie gada jak sie juz uda kupic....czego i Tobie Zycze
Ostatnio edytowane przez Jambolek ; 16-08-2011 o 18:28
I TT
Ja sprowadzilem swoja z Niemiec ale mialem wszystko nagrane.W ciemno bym nie jechal bo to ryzyko straty sporej kasy.
____/ \____
___(__\=OOOO=/__)___
___[_]..........[_]___
No rozumiem, ja myslalem bardziej sprobowac przez kogos kto sie tym zajmuje, bo akurat niestety w tamtych stronach nie mam nikogo znajomego :/. Ale zobaczymy moze cos ciekawego ejszce na miejscu sie znajdzie
dokladnie nie poddawaj Sie .... jesli tylko cos co parametrami Ci podchodzi dawaj na odpowiedni dzial a Tu juz Ci ((ile tylko to bedzie mozliwe - opisza dany model -dokladnie )) a co do tych co to zajmuja sie tym to wiem ...tylko ze bez ((plecow )) to raczej nie nastawial bym sie na jakies supre promocje jesli autko naprawde dobre jest -
I TT
Szukaj na miejscu. Znajdziesz na 100% napisz mi do jakiej kwoty Cie interesuje, a zerknę na allegro.
Jeszcze poproszę Was o spojrzenie na ten egzemplarz:
Audi TT SPORT/COUPE/4x4/2000rok/, 2000r., 1781cm3, 225 KM - otomoto.pl