Zakladam nowy temat bo poza nie licznymi zdjeciami ze spotow niemamy jeszcze tego miejsca na wspolne fotki ((chyba ze jednak nie znalazlem - a szukalem ))
Zakladam nowy temat bo poza nie licznymi zdjeciami ze spotow niemamy jeszcze tego miejsca na wspolne fotki ((chyba ze jednak nie znalazlem - a szukalem ))
Ostatnio edytowane przez Jambolek ; 14-03-2013 o 08:23
I TT
ehh... bueno bueno...
dajcie znaka w razie jak byście planowali jakieś ognisko w plenerze:O)
Chętnie się przyłączę...
emil.
Myślę, że to przez fakt, iż jestem nowy i się nie znamy.
Przejeżdżałem w ramach urlopu przez Twoje okolice Krakowa i sam Kraków.
Miasto wg mnie z najlepszym klimatem jeśli chodzi o historię i inne wartości... byłem tam kilka razy i zawsze czuję się jak w domu.
Ze spotkaniem nie ma większego problemu z mojej strony. Mogę dojechać albo przekimać w warunkach "studenckich" 1 albo 2 osoby.
Niemieckie restrykcje odnośnie paleniska bezpośrednio na ziemi są też do przejścia... Daj(cie) tylko znaka w razie ochoty na "piwak"
pozdrawiam,
emil.
Panowie Gorliczanie Jambolek i ICE jak kiedys przypadkiem zachaczycie o Rzeszow dajcie znac wczesniej...posmigamy na 3 srebrne strzaly
____/ \____
___(__\=OOOO=/__)___
___[_]..........[_]___
hmm to macie chłopaki...:
30082009156[1].jpg
stare dobre czasy:P
Ja tez jestem spod Gorlic, ale TTki juz nie mam
Widze ze Jambolek przy okazji spotkania okleił klameczki.
Dwie TT które były brane pod uwagę podczasz zakupu .
Oraz TT M&V i śnieżne cabrio
P8083349.jpg
1 spot gdzie dzień przed złożyłem fmica a tego samego dnia 5 min przed wyjazdem do wawy ogarnąłem koła( a był problem bo nie do końca pasowało wszystko tak jak miało:P) ...wszystko żeby zdążyć na spotkanie:P oj dawno to było....
a i jakaś fotka z borek:
Zdjęcia-0549.jpg
Parę fotek z Modlina 31.10.2010 (fot. kolega Arti)
(((..Parę fotek z Modlina.... ))) na zdjeciach zaje***scie co dopiero na zywo musi sie czuc kochajac te autka i widzac je w takim stadzie BEZCENNE no ale moze i mi sie kiedys uda doczekac takiej chwili
---------- Post dodany o 19:48 ---------- Poprzedni post z 17:55 ----------
to tylko niestety fotka z neta
Uploaded with ImageShack.usale mi sie tak bardzo spodobala ze az moja tapeta bedzie i Wam sie pochwale
I TT
P1020417.jpg
Spontan Gdańsk Tesko zima stąd brudne auto
Tatusiu! Tatusiu! Czy ten samochodzik jest chory??!
Nie Synku... to Diesel...