TT na wiocha.pl czwarte zdjęcie od góry Wiocha.pl - Absurdy polskiego internetu: Nasza-Klasa, Facebook, Fotka, Nk, Polityka - Moto wiocha - Strona 15
TT na wiocha.pl czwarte zdjęcie od góry Wiocha.pl - Absurdy polskiego internetu: Nasza-Klasa, Facebook, Fotka, Nk, Polityka - Moto wiocha - Strona 15
Tablica fajna. Grunt to mieć dobry pomysł.
A dlaczego taki tytuł posta?
Też mi sie wydaje że spoko,ale żeby zaraz wrzucać na wiocha.pl...troche przegięcie, nijak sie to ma do pozostałych artystów
...autorowi zdjecia zal du**pe sciska ... tyle w temacie
No niesprawiedliwie się tam znalazła TT z rejestracją '' DOJUTRA'' pewnie to prawda że z zawiści czy coś .....
Osobiście nigdy bym się nie zdecydował na takie blachy ale żeby od razu wiocha.pl
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
mi się ta blacha podoba widać że koleś z poczuciem humoru a że trafiło na ten serwis to jakieś ie porozumienie i ktoś kto to wrzucił jest zwykłym hejterem
A mialem zrobic D1 BARCA ... Juz widze zdjecie swoich tablic na takich portalach zrobione przez zawistnego uzytkownika golfa III :/
By jambolektt at 2011-08-15
By jambolektt at 2011-08-15
Ostatnio edytowane przez Jambolek ; 15-08-2011 o 19:37
I TT
Krew mnie zalała jak zobaczyłem tę fotkę. Zazdrośniki rąbane :/
jambolek zmien serwer do zdjec, bo ten na ktory wrzucasz zdjecia otwiera je na chybil-trafil
"Love Them BOTH" - M.
Nic tylko akumulator na mokre jądra za takie zachowanie.
hmmm to dziwne moze to wina przegladarek ((bo jak na pc zony ogladam to zeczywiscie czasami nie trybi odrazu (((win7+chrome))) ale ja na moim (((osx+safari ))) nigdy problemow nie mialem ale ok .... poszukam zaraz alternatywy
...zeby nie bylo (((zoska poleciala juz z roboty ))) juz bede ewentualne fotki z http://imageshack.us/ posylal ......
Ostatnio edytowane przez Jambolek ; 15-08-2011 o 19:29
I TT
O Kur** !!!! serce aż boli ;/ hejterzy
No boli serce , boli Pocieszające jest tylko że sprayem a nie gwoździem .....
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden