2009 Lotka R32 tył,Dystanse,Większe hamulce tył,Ciemne szyby jak drug? połówkę przekonam,Dolot BMR
Widziałem już wcześniej, ale z przyjemnością obejrzałem jeszcze raz Mieli chłopaki wyczucie czasu
dobre haha
JEST MOC
pozwolilem sobie podpiac sie pod temat ... bo sam wlasnie chcialem cos podobnego zalozyc
(((Uwaga pan przeklina :P )))
otwieranie maski - YouTube
Ostatnio edytowane przez Jambolek ; 14-08-2011 o 19:11
I TT
Totalna panika ten jest fajny az plakalem ze smiechu
.....moze i smieszna na raz ...a tak serio to niewiem czy mi by pikawa nie stanela ((glupi zart ))
---------- Post dodany o 22:35 ---------- Poprzedni post z 21:17 ----------
skoro juz zrobilismy z tematu SMIECHOWE
Jasiu do taty a- mamusia jest jednak dobrym kierowca
tata-czemu tak myslisz
Jasiu -bo mowiles ze nie jezdzi sie na recznym -a mama potrafi
pani puści ręczny - YouTube
Ostatnio edytowane przez Jambolek ; 14-08-2011 o 21:44
I TT
Żuler prze kozak,a na tą "piękność" z filmiku "totalna panika" jakoś przypadkiem trafiłem kiedyś w nocy,burza za oknem. Fakt ścisnęło za gardło
ale żeby z pięści w monitor i sie zmoczyć... no chyba że to ustawione..
tutaj jest bardzo podobny filmik Matt's Revenge: No, NO. NO! Scare Prank - (Printer through window) - YouTube tez jest spoko
Nie wiem czy było,czy nie? wjazd na posesję - YouTube ale to już mistrzostwo.
Ja to gdzieś widziałem ale gdybym nie widział to nigdy bym nie uwierzył że można zaliczyć dachowanie wjeżdżając w bramę LOL
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
zgory przepraszam wszystkie Panie ale po przeczytaniu tylko tytulu pomyslalem ((kobieta -cos nawywijala )) no i sie niestety nie pomylilem
... a tak z czystej ciekawosci jak do Tego doszlo ((za malo powietrza w kolach + szybkie wjechanie pod katem w brame i opony zamortyzowaly odbily ?!? ((choc w lewym rogu jest jakis slupek widoczny - on przylkinowal... ale zeby tak odrazu sie auto przewalilo .... ))
I TT
Uwaga! Kobieta za kierownicą! - YouTube
tutaj jest kilka akcji z kobietą w roli głównej
Tatusiu! Tatusiu! Czy ten samochodzik jest chory??!
Nie Synku... to Diesel...
''Loss Masakros '' heh ;-0
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden