Dokładnie. Chodzi o to coś. Jak wiesz pełnego zaufania do sprzedającego nie można mieć. Jak cena niska to może i po kosztach naprawiany. Może być błaha stłuczka lub samochód wjechał pod tira.
Poczekamy na więcej fot.
Dokładnie. Chodzi o to coś. Jak wiesz pełnego zaufania do sprzedającego nie można mieć. Jak cena niska to może i po kosztach naprawiany. Może być błaha stłuczka lub samochód wjechał pod tira.
Poczekamy na więcej fot.
Nie ma co gdybać z fot tylko ruszyć dupę do oglądnięcia na żywo.[/QUOTE]
no pewnie że ze zdjęć to niewiele może widać ale jak napisałem we wcześniejszym poście jestem za granicą i w pl będe dopiero za 2 tyg Dlatego ponawiam prośbe do forumowiczów z Warszawy którzy mogliby podjechać i obejżeć to autko. bedzię nagroda
Jeśli można prosiłbym o opinie odnośnie tego autka Audi TT SKORA TOP MODEL ZADBANY , 1998r., 1800cm3, 180 KM - otomoto.pl Jak na moje oko z zewnątrz chyba wygląda dobrze
Fotki robione do dupy. Wygląda tak jakby każdy element miał inny kolor.
Chyba nie ma ESP ale ma lotkę wiec coś nie halo.
Licznik raczej kręcony ale tu powinny wypowiedzieć się osoby co mają takie siedzenia.
Dziwnie wygląda z prawej strony, maska krzywa. Na moje oko bity. Nawet elementy trochę źle spasowane. Poproś o wyraźne fotki.
Fotki widac ze srednio robione hmm w cieniu ciekawe czy celowo, ESP w opisie niby pisze ze ma. Co do licznika chyba w PL ciezko znalezc niestety taki co nie byl krecony, noze jak bede mial troche czasu to zobacze jak to realnie wyglada w koncu niezbyt daleko. No i gosciu tez pisze ze zgadza sie na kontrole w ASO
Ostatnio edytowane przez Smolus ; 14-08-2011 o 17:54
Nie patrz na to co wypisują w wyposażeniu. Piszą nawet że s-line i super limitowana edycja, kiedy to jest bzdura.
No w sumie tez prawda bo juz rozne oferty widzialem. Tez mi sie wydaje ze w miejscu ESP jest zaslepka, albo tak do dupy zdjecia porobione
a ja glupi przeplacilem za 8 lat starsza mk1 pare € wiecej
I TT
na zdjęciach maska z lewej strony (od pasażera) ma większą szczelinę niz od strony kierowcy (może to złudzenie...) ,coś pojechane też z tej strony na zderzaku , brak ESP tak jak kolega wyżej pisał, środek wygląda tak jak na te lata a nie jak na ten przebieg , pojechać obejrzeć i tyle
powodzenia
Ostatnio edytowane przez meta ; 14-08-2011 o 21:12
tak dla kontrastu jak chodza podobne
Audi TT 2.0 TFSI S-Tronic, S-Line, Navi, Xenon, Leder als Sportwagen/Coupé in Eching
szukalem z podobnymi parametrami i przebiegiem bo mk2 juz od 14000€ sa np.http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...e&pageNumber=1
Ostatnio edytowane przez Jambolek ; 14-08-2011 o 21:17
I TT
Noo, różnicy w cenie nie ma, to trzeba będzie zamienić stary model na nowy
Witam
Od dłuższego czasu szukam TT i niestety bez rezultatu. Ostatnio pojawiło się takie ogłoszenie:
Audi TT Quattro 225 FULLl OPCJA LALA!, 2001r., 1781cm3, 225 KM - otomoto.pl
Jak myślicie, warto przejechać się i obejrzeć?
Nie jest to s-line. Kiera nie z tego rocznika więc albo ktoś dla zabawy przełożył albo poduszka wystrzeliła.
Dzięki, a już miałem nadzieję, że przynajmniej na zdjęciach jest OK. Chyba nigdy nie kupię tego auta ;-(