Witam,
prawdopodobnie już niedługo będę miał przyjemność - mam nadzieję - powozić tetetką. Jako, że jest to wersja US będę miał kilka pytań... oczywiście w odpowiednim wątku.
Witam,
prawdopodobnie już niedługo będę miał przyjemność - mam nadzieję - powozić tetetką. Jako, że jest to wersja US będę miał kilka pytań... oczywiście w odpowiednim wątku.
Witam na forum
Ja posiadam właśnie wersję USA
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
Witaj ... trzymam kciuki
Witam na forum
witam,powodzenia.
____/ \____
___(__\=OOOO=/__)___
___[_]..........[_]___
Witaj na forum
Witamy w naszym gronie.
Pamiętaj o jakichś fotkach jak już zakupisz (:
Witam i powodzenia życzę
Wrzuć fotki jak już zakupisz
Cele nie marzenia
A ósmego dnia Bóg stworzył Audi...
Hello. I jak zawsze... fotki poprosze
Uploaded with ImageShack.us
Folia z szyb już jest zdjęta. Wg dokumentacji samochód ma obniżone zawieszenie, sportowy filtr powietrza, chyba coś było modzone z ECU, słychać zawór upustowy.
Podłączyłem się kabelkiem, niestety, mam program w wersji shareware i niewiele mogę zrobić Wykasowałem błędy (czujnik ABS lewy przód i kilka innych), po zrobieniu kilku kółek na parkingu nic nowego nie wyskoczyło.
Nie mam pojęcia, jak zmienić jednostki mph na km/h i mpg na l/100km.
Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem (hasło dnia: Urząd Celny), to pod koniec tygodnia zarejstruję samochód i sprawdzę go w weekend.
Wgłębienie w asfalcie, którego w starym Lincolnie prawie nie czuć, w Audi powoduje huk. Ciekawe, czy będzie można tym samochodem swobodnie poruszać się po szczecińskich ulicach
ufff a już myślałem , że kupiłeś pewnego "amerykańca" z allegro , który się sprzedawał i sprzedawał, na szczęście Twój jest Cabrio
wygląda apetycznie
owocnego użytkowania szerokości
yee nareszcie szczecin! witaj
gleba konkret
Ostatnio edytowane przez patrykus007 ; 09-08-2011 o 08:07
____/ \____
___(__\=OOOO=/__)___
___[_]..........[_]___
Witaj na forum,ciekawa felga.
Akurat felgi nie bardzo mi pasują - wolałbym klasyczne, ale na razie muszą takie być - chyba, że nie da się na nich jeździć po naszych koślawych ulicach.