Panowie/Panie czy to ktoś z was na tym filmiku ?
patrzcie 5:10
‪Street Kings - Full Version - Adrenaline Motorsport‬‏ - YouTube
Panowie/Panie czy to ktoś z was na tym filmiku ?
patrzcie 5:10
‪Street Kings - Full Version - Adrenaline Motorsport‬‏ - YouTube
hmm tak no powiem nieskromnie że my z Zuczkiem byliśmy pomysłodawcami tego spotkania i się troszkę rozrosło...szczegółowe info:
http://www.klubtt.pl/fanklub-zloty-z...acja-mocy.html
więc gwiazdami na filmiku to ja i wowo i TT forumowiczki która niestety jest bierna:P
Już jakiś czas temu widziałem to w necie i bardzo przyjemnie się ogląda, więc gratuluje pomysłodawcom btw koleś w tym ferrari chyba starty musi poćwiczyć bo dostaje bęcki
a no i to by było na tyle, coś mi tak własnie znajomą gumą zapachniało hehe :P
szacun
Piekna sprawa! Milo sie oglada. Widac tez znajome twarze Tak jak koledzy wyzej napisali ten chlopak od ferrari powinien starty pocwiczyc, co trzeci komentarz na youtube jest o tym
jak widać moc to nie wszystko... zresztą kolega Maru ostatnimi czasy potwierdza tą regułę
Miło powspominać, to był spot roku.
Znowu TT znowu Cabriolet
Hm było fajnie,a najlepszy dojazd na torprzez zaorane pole,miło powspominać.
no odnośnie tej miejscówki to już tylko wspomnienia nam pozostają...szkoda
no i Ferrari jadące po zaoranym polu marchewkowym, to trzeba zobaczyć na własne oczy
Znowu TT znowu Cabriolet
Mocne auta, profi nakręcone i jeszcze fajniej sie ogląda,wiedząc że z jednym z pomysłodawców piło sie wódke
Apropo picia wodki,moglibyśmy coś sklecić póki mamy lato i można się na powietrzu przespać a i człowiek nie zamarzniecentralna Polska,wszyscy będą mieli po równo i będzie neutralnie(nie mówię o chłopakach z Mazowsza)tak więc Panowie do dzieła.Jeżeli napisałem nie w temacie to przenieście.Pozdro.