hmm a jak bym i ja był w wawie to ktoś zabierze mój tyłek? nie mogę się pościgać to chociaż bym popatrzył
hmm a jak bym i ja był w wawie to ktoś zabierze mój tyłek? nie mogę się pościgać to chociaż bym popatrzył
Panowie , trzymajcie się w temacie dyskusji ....
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
to w sumie jest temat dyskusji :P No dzisiaj jest burza ale jesli w czwartek bedzie spoko pogoda to wiadomym jest ze jedziemy na cargo pawel ja cie moge zabrac nie ma problemu, a zuczek juz sie wstepnie zadeklarowal, ze wpadnie
Gdy tankujesz z myślą o najbliższym czwartku bądź niedzieli to wiedź, że szatan się tobą interesuje
Powiem Maru ze jestem pod wrażeniem. Niezłe. Na Cargo podobno w niedziele jest lepiej wpadać niż w czwartek. Mniej miśków.
dzieki. mi sie wydaje, ze jest na odwrot - ostatnio w czwartek stala tylko jedna duza suka i nawet nikogo nie haltowali
Gdy tankujesz z myślą o najbliższym czwartku bądź niedzieli to wiedź, że szatan się tobą interesuje
Bo czekali widocznie na takiego jak ja, czyli nie ekologicznego pierdziacza zawsze jak ich widzę mam obawy dowód, wiec restrykcje do wydechu już zamówione u Artura, niech spadają.
Znowu TT znowu Cabriolet