Tak , czekam na kolektor + DP w konfiguracji z zewnętrznymi WG oraz na tłoki .
Z grubszych rzeczy dojdą jeszcze wałki i niebieski Haldex
Pozdrawiam
Tak , czekam na kolektor + DP w konfiguracji z zewnętrznymi WG oraz na tłoki .
Z grubszych rzeczy dojdą jeszcze wałki i niebieski Haldex
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
hmm no też Ci życzę aby te wałki były jak najszybciej hihi
O ty egoisto Ja bym wolał żeby kolektor i DP były wcześniej
Pozdrawiam
hehe taki żarcik:P przecież ja Tobie wałków życzę:P a tak na serio to jestem ciekaw jak ten magiczny kolektor będzie wyglądał
No załapałem i ty pewnie mój też Tak czy inaczej na wałki muszę chwile poczekać .
Kolektor żadna magia , klasyczny TS z flanszą T4 z dwoma zewnętrznymi WG i z powrotem do DP
Odpuściłem opcje z jednym WG
Pozdrawiam
hmm i bardzo dobrze że odpuściłeś tą opcję...chyba że Wg byłby dzielony w środku...no mówisz że klasyczny TS ale odlewany z kwasówki pod audi TT więc uważam że jest to "bajer"
Nie , nie .. Odlewany miał być pod poprzednią turbinę , normalny spawany będzie
Pozdrawiam
to jak przyjdzie to wrzuć koniecznie fotki i podaj wymiary w środku i na zewnatrz jak możesz...
A ciekawe gdzie wylądują twoje stare graty
Znowu TT znowu Cabriolet
Na to wygląda Panowie , przy czym reakcja łańcuchowa to bardzo trafne ujęcie sprawy
Pozdrawiam
Aha ha ha dobre podsumowanie, reakcja łańcuchowa nastąpi, oby jakieś ogniwo nie trzasło tylko
Znowu TT znowu Cabriolet
Trzeba być dobrej myśli a TT musi się trochę odpychać no nic będzie trochę mocnych FWD
I don't have dreams, I have goals.
no powinniśmy autografy trzaskać na części które sprzedajemy innym forumowiczom w przyszłości może miały by większą wartośc...ale żeby nie robić OT to są jakieś nowe zabawki?
Na razie nic ciekawego , nowe zakupy są z serii : kto smaruje ten jedzie
Skrzynia biegów , tylny dyfer , Haldex i zapas do silnika .
Jutro za to ma być niebieski Haldex
Pozdrawiam
---------- Post dodany 07-29-2011 o 08:41 ---------- Poprzedni post 07-21-2011 z 18:53 ----------
Haldex Performance