Witaj Adam,
trochę niska cena za quattro. Oby to był prawdziwa okazja i auto jest w dobrym stanie. Testuj, jeszcze raz testuj i daj znać.
pozdrawiam
Witaj Adam,
trochę niska cena za quattro. Oby to był prawdziwa okazja i auto jest w dobrym stanie. Testuj, jeszcze raz testuj i daj znać.
pozdrawiam
myślę że to jest dobra cena za takie autko - gościowi zależało na sprzedaży bo mu kasa była potrzebna, a ogólnie autko dostał na prezent ślubny w 2008r, zrobił nim jakieś 30 tys km - jutro może zrobię parę fotek to się pochwale wam
Pochwal się.
Ale 22tyś za quattro to chyba musi być coś na rzeczy oprócz tego, że poprzedni właściciel potrzebował kasy.
Tak dla równowagi na dzień dzisiejszy
≥30tyś = Quattro
≤30tyś ≠ Quattro.
I raczej tych barier należy się trzymać. Konkludując, obejrzyj dokładnie autko.
Ostatnio edytowane przez Blerx ; 18-07-2011 o 09:47
Gratki Adam!
Co do ceny- super! A na forum pisali,ze to niemozliwe za tyle kupic tecie (wiem, jestem zlosliwa:P)
Zycze samych szerokich drog i mega przyjemnosci z jazdy
Jesteś w błędzie , koledzy na forum pisali że niemożliwe jest kupić w dobrym stanie która nie była koszmarnie bita i naprawiona na szybko w celu sprzedaży .
Od każdej reguły jednak przytrafiają się od czasu do czasu wyjątki , jak czesto ktoś dostaje auto w prezencie i sprzedaje tanio bo łatwo przyszło to i łatwo pójdzie .
Kolega też ma problemy z autem w tym jeden błąd z którym nie powinno się jeździć .
Poza tym uważam że wystarczy już komentarzy odnośnie ceny i dalsze posty poruszające tą kwestię będą usuwane .
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
no to oceńcie sami: ( ps. felgi już są moje - kupiłem na oryginalnych 17-nastkach)
Zapodaj fotki drugiej strony TT i przodu . Jak dasz to opisze co spostrzegłem ciekawego.
proszę oto więcej zdjęć
Adam witam w clubie. Co do auta to troszke przesadziłeś pisząc ze w ładnym stanie, przebieg napewno sporo kręcony widze po zużyciu wnętrza, znaczki na obu zderzakach przyklejone w nieodpowiednich miejscach (sporo za nisko), do tego co pod maską wole przemilczeć. Ale myśle ze trafiło w dobre rece i nibewem wszystko będzie cacy.
Ostatnio edytowane przez WW ; 19-07-2011 o 00:06
Pod maską to jest dramat
Wnętrze też nie za piękne, jest wiele innych też szczegółów, ale to mniejsza o to. Ciesz się autem
Dodam że brak guzika ESP i na progach nie widzę "baranka" tego zabezpieczenia przed kamieniami (chodź może jest ale na fotkach nie widać). Chropowatego lakieru. No i chyba lewa tylna lampa ciut za nisko ale pewnie tylko trzeba poprawić śrubkę mocującą.
Nie zgodzę się z Wami i wiem że nie przesadziłem mówiąc że auto jest w ładnym stanie (nie mówię że w idealnym - bo takie to są tylko nowe)
Powiem Wam że na zdjęciach skóry wyglądają na trochę zniszczone, ale w rzeczywistości, skóry są naprawdę w ładnym stanie - tak samo głupi dywanik jest jeszcze oryginalny z 99r. ( gdzie przy większych przebiegach na pewno był by w gorszym stanie).
Co do zdjęcia silnika to nie był myty ani nic z tych rzeczy i jest ładny suchy itp. no i zdjąłem pokrywę - bo też by inaczej wyglądał.
Autko pochodzi z Włoch, a jak się orientujecie, stamtąd nie ma chyba samochodu który by nie był malowany czy obtarty ( kultura ich jazdy) ale autko sprawdzałem czujnikiem lakieru i jest tylko delikatnie obtarte z jednej strony - ale bez tragedii ( szyby wszystkie oryginał)
Baranka nie ma - też się dziwiłem
ESP niestety lub stety ale nie ma
Jeżeli ktoś chce się przekonać że mówię prawdę ( co do stanu) to zapraszam na żywo :P
Zapewne przedstawienie logów dużo by powiedziało
Damians
no wiem - muszę się uporać z pewnym błędem i z pełną wersją vag com i zrobimy logi
Ice - dziś przyjrzałem się i baranek jednak jest na progach tak mniej więcej od połowy progu