Witam wszystkich Forumowiczów Jestem świeżym właścicielem audi TT 1.8t. i chciałbym wszystkich powitać. Mam nadzieje że będziecie mi pomagać w rozwiązywaniu problemów ( mam nadzieje że będzie ich jak najmniej). Pozdrawiam wszystkich
Witam wszystkich Forumowiczów Jestem świeżym właścicielem audi TT 1.8t. i chciałbym wszystkich powitać. Mam nadzieje że będziecie mi pomagać w rozwiązywaniu problemów ( mam nadzieje że będzie ich jak najmniej). Pozdrawiam wszystkich
Witaj ... gratuluje nowej Zabawki oraz zycze wielu mile spedzonych chwil za kierownica jak i na forum
Witam na forum Mozesz napisac cos wiecej o sobie i autku zgodnie z wzorem powitalnym panujacym na forum
Pozdrawiam
Gratuluję nabytku. Napisz coś więcej i ile przeznaczyłeś na auto oraz jaki stan. Pozdrawiam!
Witaj na forum
Witam na forum i gratuluje zakupu
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
Ok, więc mam na imię Adam.
-Moja tetetka ma najechane 173tys ( mam nadzieje że tyle ma chociaż na tyle wygląda, bo jest w ładnym stanie )
- autko jest z 1999 roku
- moc autka to 224 km - raczej coś jej brakuje do tego ale myślę że zrobimy żeby tyle miała a może i więcej
- napęd oczywiści quattro
- silnik seria 1.8 t
- pisze z Wyszkowa ( 50 km od Warszawy)
- auto pochodzi z Włoch, natomiast ja kupiłem go w Polsce
- cieszę się autkiem już prawie miesiąc
Forum sam wyszukałem
- fotki wstawię za jakiś czas
Witam nowego clubowicza
Witam na forum
Cele nie marzenia
A ósmego dnia Bóg stworzył Audi...
jesli nie jest to tajemnicą to ile zapłaciłeś? szukam coś podobnego.
accept w 225 z obecnym funduszem się nie pchaj...
Witaj na forum.
Powitać w gronie ludzi dziwnie zakręconych z pasją do TT
Damians
No jasne że to nie jest tajemnica - dałem za nią dokładnie 21800 zł myślę że jeszcze rozsądne pieniądze
No to ja chętnie zobaczę co za cudo kupiłeś. Sądzisz że trochę za drogo?