Pojeździliśmy z Zuczkiem i costam nagralismy, jak widzicie w 1:20 strach z nim wsiadac
Pojeździliśmy z Zuczkiem i costam nagralismy, jak widzicie w 1:20 strach z nim wsiadac
1:20 jak jeden 1:20, za to 1:35...
macie jakies foto jak cam na aucie siedziala ?
"Love Them BOTH" - M.
O ten moment mi chodzilo, ale rozpedza sie od 1:20
Nie robilismy zdjecia, ale przyssawka jest mega, szybciej zdejmiesz maske z przyssawka niz sama przyssawke
Za tydzień - dwa też będę mieć taka kamerkę z całym o sprzętem .
Do tego jeszcze planuje samolot/helikopter RC.
ps. toż to corsa 3 cylindrowa lepiej brzmi od 1.8T xD
Ciekawe co sobie myślał ten gość z naprzeciwka
Dokladnie tak, jak trzymasz kierownice w rekach to ok, ale na siedzeniu pasazera zegnasz sie z zyciem
Kamerka jest mega, dzwiek tylko slabo nagrywa.
Cezary PM.
Fajna jakość filmiku. 1:35 faktycznie buduje napięcie (:
Co chciałem dorzucić - bardzo dobrze uwidocznione jest na filmie przyśpieszenie i prędkość.
p.s. ja od 3 miesięcy nie popieram takiego stylu jazdy na tak zatłoczonej drodze i to wyprzedzanie na wyraźnie widocznym wzniesieniu. Z całym szacunkiem dla umiejętności Zuczka.
Ostatnio edytowane przez Blerx ; 10-07-2011 o 19:32
Bardzo pięknie
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
heh adrenalina była
Fajnie nagrywa, i całkowicie się zgadzam, trzeba wiedzieć kiedy odpuścić.
Cele nie marzenia
A ósmego dnia Bóg stworzył Audi...
i do tego właśnie się przydają prawdziwe hamulce a nie tylko żeby spełniały taką rolę jak nakładki brembo na zaciski czyli ładny wygląd;/
O nie wiedziałem że wrzuciłeś ten film, spoko ja tam nic nie czułem ale po minie Cezarego widziałem że było blisko, Ice jak byś kiedyś miał taka kamerkę i wiedział byś jak działa w niej mikrofon, to nie zabierał byś głosu w temacie, dzwięk z wydechu jest jest ok. jak na R4
Znowu TT znowu Cabriolet