Ja dalej nie jestem do niego przekonany a zwłaszcza w MK1
Mogę się założyć że z biegiem lat wielki grill będzie robił się mniejszy w nowych modelach AUDI
Pozdrawiam
Ja dalej nie jestem do niego przekonany a zwłaszcza w MK1
Mogę się założyć że z biegiem lat wielki grill będzie robił się mniejszy w nowych modelach AUDI
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
Patrzac na nowe modele Audi narazie nic na to nie wskazuje ale mozliwe ale czasy czasy sie zmieniaja, pamietam jak jeszcze niedawno bialy byl kolorem najmniej porzadanym a teraz prawie kazde nowe auto wyglada swietnie w tym kolorze. Co do duzego grila w MK1 to zgodzil bym sie z toba, Kupuja swoje TT duzy grill bardzo mi sie podobal ale po uplywie czasu coraz bardziej mysle o zmianie na ori
Ja osobiście uważam, że stare TT i nowe należy połączyć.
Np. Przód stary R32 tylne lampy z nowej TT. Wnętrze połączyć nowe ze starym i wyjdzie coś super ;D.
skoro juz temat sie odkopal i dodajemy swoje 3 grosze,
jesli chodzi o mnie to zdecydowanie in plus mk2 - zmiana lamp, dodaja agresywny look,
gdyby mozna bylo sciac lampy w mk1 w mozliwie profi sposob - tzn. bez taniej zabawy w jakies brewki, mysle, ze bym sie skusil...
in minus mk2? brakuje mi w niej troszke efektu "obszernego tyleczka", ktory jest w mk1
"Love Them BOTH" - M.
Moim zdaniem oba modele są świetne, szkoda tylko że w mk2 przednie lampy przypominają mi trochę forda focusa.
Jeżeli chodzi o brzydki model to z całą pewnością nowa koncepcja mk3 (:
Ten przód to już w ogóle do TT nie pasuje. Nie ma tego połączenia potulności z pazurem.
No a mi koncepcja MK3 jakoś bardziej pasuje niż mk2. Chodź jakby coś spróbowali nawiązać do mk1 było by super.
O i widzę że jak by grill delikatnie zmalał optycznie .
Tak czy inaczej nie ma się co podniecać , zanim wyszło MK2 to po necie krążyło kilkadziesiąt wersji jak to będzie wyglądać a wyszedł i tak inaczej wyglądający
Jeśli mieli by nawiązywać w czymś do mk1 to raczej rewolucyjnością kontrowersyjnością projektu .
Coś w stylu , Audi R zero . Pewnie jednak to nie nastąpi .
Pozdrawiam
Zdjecia powyrzej MK3 Blerx'a nawiazuje stylistycznie do nowej A3 , ktora wejdzie na rynek chyba w 2013. Wydaje mi sie ze w ta strone zmierza Audi
ale tak na prawdę to teraz wszystkie audi są prawie takie same, stylistyką się prawie nie różnią a jedynie głównie rozmiarem...a kiedyś za czasów TTmk1 nie dało się jej pomylić z innym modelem a teraz patrząc z przodu jest to bardzo możliwe;/
Nowe modele to jak kowery hitów muzycznych z przed lat, niby fajne, a nigdy tak przebojowe
Znowu TT znowu Cabriolet
No właśnie , tylko coś w stylu R0 może zrobić teraz zamieszanie i wybijać się z tłumu ..
Mam też pewne wątpliwości czy będzie kolejna generacja TT ale to czas pokaże
Pozdrawiam
Jeśli chodzi o mnie to ewentualne Mk3 podoba mi się,aczkolwiek jak juz zostało wspomniene wszystkie Audi za bardzo upodabniają sie ostatnio do siebie (głównie dotyczy to przodu).Taka filozofia marki,w BNW zreszta jest dość podobnie,tylko Mercedes bardziej indywidualizuje modele.Jeśli chodzi o mnie to taka koncepcja mi nie odpowiada.Niegdyś A8 mocno rozniło się od A6 a teraz nie widać tego na pierwszy rzut oka.Myślę,że nowe TT wejdzie do produkcji,wspominane jest o roku 2013.Audi na pewno nie będzie chciało utracić tej niszy rynku-w której ma zresztą znaczący udział.