Nic nie powinno smierdziec w kabinie po wywaleniu kata jesli uklad jest zrobiony prawidlowo i jest szczelny..
Wywalenie katalizatora uwalnia uwiezione konie a wszystko co jest dobre dla koni jest dobre i dla mnie
Pozdrawiam
Nic nie powinno smierdziec w kabinie po wywaleniu kata jesli uklad jest zrobiony prawidlowo i jest szczelny..
Wywalenie katalizatora uwalnia uwiezione konie a wszystko co jest dobre dla koni jest dobre i dla mnie
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
Micjed, rozumiem, że nie wyciąłeś katalizatora. Przybyło mocy?
Mógłbyś podać namiar na tego magika?
Nie mam kata jest przelot zrobiłem wszystko łącznie z nowym DP
a nr do niego 504 127 497 powiedz że z polecenia od michała
ale uprzedzam że koleś na dość długie terminy ja czekałem koło miesiąca
na termin
Pozdrawiam
430KM i 430Nm
Dzięki, skontaktuję się z nim.
w kwestii smrodku, to ja u siebie tez mam pełen przelot (brak kata itd) i w czasie jazdy jest OK, ale na postoju (na jałowym), to jak sie postoju obok pracującego auta z 5 min to sie mdleje od zaczadzenia
Pozdrawiam!
Pajak
No i w koreczkach też czuć jak klima zaciągnie Dlatego warto przemyśleć za i przeciw
Znowu TT znowu Cabriolet
Mi tez smierdzi ale lubie ten zapach...
AUDI MÓJ NARKOTYK!!!
Mi zrobił coś takiego jakiś ślusarz - za jakieś 50 czy 60 zł. Zanieś zdjęcia do kogoś i zrobi taniej niż przesyłka do Polski
Tego konkretnie modelu nie kupi , bo była to jakaś limitowana seria , nawet z przodu jest wygrawerowane tak że przypomina wenty w TT
Jest sporo innych patentów , choć by takie coś
Zawsze też można dorobić u fachowca tak jak Darson
Pozdrawiam
---------- Post dodany o 11:56 ---------- Poprzedni post z 11:46 ----------
Uch ...Już nawet zapomniałem że na poprzedniej stronie zamieściłem jeszcze kilka fotek różnych rozwiązań
Arttur, dzięki za info http://store.42draftdesigns.com/O2-S...cer_p_306.html
Darson, jaką średnicę wewnętrzną masz w tym patencie? Zgasła ci kontrolka po zastosowaniu tego króćca?
Gwint pod sondę lambda jest M18x1.5 średnica powinna być taka żeby ścianka miała min. 3mm
Najlepiej zrobić tak żeby otwór przez który spaliny dostaną się do sondy ( czyli wewnątrz kolanka ) był mniejszy niż średnica wymagana dla otworu pod gwint .
U mnie 5mm zdawał egzamin na prostym dystansie bez zagięcia 90*
Pozdrawiam
Ci Twoi magicy nie dorobiliby jeszcze jednej?
Wrocław to duże miasto, zanieś do jakiegoś ślusarza czy nawet jakiegoś spawacza (a nawet mechanika samochodowego) wydrukowane zdjęcie, wytłumacz i każdy spokojnie to zrobi Rurkę przeciąć, zespawać, nagwintować i jest. Artur mówi, że działa nawet prosta rurka nagwintowana. Jeździłem z tym za miasto, z jedną sztuką to mi się nie chce nawet z tym jeździć i wysyłać.
Paweł robił ładne zaślepki i chyba ma gdzie takie rzeczy robić, to może i to by wykonał taniej jakby było więcej chętnych