TT QUATTRO 225PS CARBON BEZWYPADKOWY JEDYNY (1693573689) - motoAllegro jakby się ICE rozpędził z Carbonem to finalnie byłby taki efekt wg mnie całkiem fajnie to wygląda tylko ciekawe jak z jakością takiej folii.
TT QUATTRO 225PS CARBON BEZWYPADKOWY JEDYNY (1693573689) - motoAllegro jakby się ICE rozpędził z Carbonem to finalnie byłby taki efekt wg mnie całkiem fajnie to wygląda tylko ciekawe jak z jakością takiej folii.
I don't have dreams, I have goals.
Już widziałem to auto w innym wątku ...
Moim zdaniem to przesada i '' śmierdzi sztucznością '' na kilometr
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
Najwyraźniej przeoczyłem co do wyglądu to wszystkie te folie wyglądają sztucznie czy to mat czy świecące. Nie odważyłbym się na taki zabieg na własnej TT ale jako ciekawostka można popatrzeć
I don't have dreams, I have goals.
AUDI TT 2006 4x4 225km stan idealny, przeb. 33tys (1693478171) - Aukcje internetowe Allegro - 2 turbiny, ale koni pod maska 225
"Love Them BOTH" - M.
Hech ludzie mnie czasami zaczepiają na stacji paliw i pytają czy TT to od Twin Turbo , może w tym przypadku ktoś sobie tak wykombinował
Pozdrawiam
Kurcze, może jakiegoś garretta daje w prezencie
Mi kiedyś ktoś próbował wmówić, że mam dwie turbiny, bo mam tyleee mocy i nie możliwe, że mam jedną
Photos de Tintek - VIOLET CHROME AUDI TT | Facebook albo tez ciekawe
Uploaded with ImageShack.us
Ostatnio edytowane przez Jambolek ; 02-10-2011 o 17:18
TT Chrom = TragicznyTuning na bogato
www.mojeautko.zafriko.pl/pics/audi_tt_extreme_tuning.jpg
imageshack.us/photo/my-images/215/auditt4oy2.jpg/
Ostatnio edytowane przez Boro ; 04-07-2011 o 12:19 Powód: zle linki
oj tam sam bym nie zrobił tak ale na pewno się wyróżnia i osobiście wolałbym taki chrom niż taki karbon który widać że odłazi:P
A po deszczu pora na tęczę
Audi TT ZADBANA * ZOBACZ * AUTO IGŁA * MEGA WYPAS (1678368319) - motoAllegro
.... 1,8 t....
WoW , tona szpachli musiała pójść na to auto . Nie widać łączeń elementów i body kitu , ciekawe kiedy zacznie pękać .
Kominy , spojler i felgi zostawie bez komentarza . Jedynie kolor ciekawy
Pozdrawiam
kominy są z serii "większych już nie było" hehe ,przetłoczenie tylnego błotnika wygląda ciekawie..aż do momentu zderzaka a w sumie jego dołu który wygląda tragicznie według mnie...ale jak by ten zderzak poprawił wywalił kominy i ten spoiler obniżył albo najlepiej dał skromniejszy to nie było by tak źle...a no i koła oczywiście aut;P