Nawet nie będę wspominał ile dałem za moją TT 7 lat temu
No cóż , zacznij od tej do której masz bliżej i zdaj relację z oględzin , z reguły po fotkach i opisie nie można wiedzieć wystarczająco aby podjąć decyzję
Pozdrawiam
Nawet nie będę wspominał ile dałem za moją TT 7 lat temu
No cóż , zacznij od tej do której masz bliżej i zdaj relację z oględzin , z reguły po fotkach i opisie nie można wiedzieć wystarczająco aby podjąć decyzję
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
jak bys ewentualnie potrzbowal pomocy z ta srebrna z Poznania to daj znac to Ci moge przy okazji rzucic na nia okiem
pozdrawiam
No i to jest kolego Neok świetna propozycja Z Katowic jednak mam trochę kilometrów, więc będę naprawdę wdzięczny. Jak tylko będę miał pieniądze w ręku to się odezwę.
Jak nie masz coanjmniej 30 tysi na autko to lepiej nie kupuj a takie liczenie co do grosza zeby sie zmiescic sie nie sprawdza,bo ttka auto dobre,ale awarje swoje czasem ma a na to trzeba pare plnow,wiece lepiej kupic drozsze i jeszcze miec kase zeby potem w razie "w" szybciutko cos naprawic niz sie denerwowac i klnac na fure.a samymy wygladem pieknego lakieru i zadbana skorka w srodku sie nie nacieszy nikt dlugo.Wogole beznadziejna sprawa z tym ze ludzie chca kupowac tetki za tak niskie pieniadze i tylko renome psuje tego fajnego wozu bo sie tulaja od warsztatu do warsztatu potem ehh takie czasy. jakbym mial 20 tysi to bym wolal odje*anego golfa 4 kupic a nie "wycackanoa" tetke...z holandi czy skads:P
Artur napisal ze dal ogromne pieniadze za swoja 7 lat temu ,tak to jest ze auta tanieja ale oczywiscie w miare rozsadnie i trzeba wiedziec ile takie auto moze potaniec przez jakis tam okres czasu.Kazdy chyba to sobie logicznie przeliczy na przestrzeni lat.
AlfaGT- w rzeszowie w komisie stoi srebrna strzala.Podjade w tym tyg zobacze co to jest i dam znac.
Ostatnio edytowane przez patrykus007 ; 19-06-2011 o 12:42
____/ \____
___(__\=OOOO=/__)___
___[_]..........[_]___
Blisko mnie jest tylko ta:
Audi TT 1.8 Turbo 180KM gotowe do jazdy Okazja!!! (1669500547) - Aukcje internetowe Allegro
Lecz po fotkach już odstrasza ;/
Nie no, rozwala mnie to. Jak można sprzedawać "doinwestowaną" TTke, która nie wymaga wkładu finansowego za 20tys? H@H@H@H@H@, to nie bajka
Alfa GT za 29.000zł mogę sprzedać ci swojego roadstera. Jeśli cabrio ci nie przeszkadza.
Ok Panie i panowie Myślę że w temacie zostało powiedziane wszystko ( a nawet więcej ) niż chodziło o to autorowi .
W związku z tym nie widzę potrzeby jego kontynuowania .
Do oceny poszczególnych egzemplarzy zapraszam do tematu '' Kupujemy audi TT '' .
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden