Już kupił tak więc klamka zapadła
Osobiście wole normalny DV bez udziwnień .
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
Co do Forge 007 to jak wszyscy wiedzą są to bardzo dobre zawory. Więc czy splitter czy 007 psyk na stożku i tak będzie. Jak widać Ci co idą w MOC nie potrzebują jakiś splitterków
a ja mam splittera na oddanie za taką kasę...
Podkładka dystansowa KCNC 12mm czerwona BS (1668952346) - Aukcje internetowe Allegro
Gościu ma różne śrubki podkładki i inne pierdoły które komuś mogą się do czegoś przydać. Tak więc nie jest to bezpośrednio do TT.
http://allegro.pl/uwaga-wyprzedaz-50...650834009.html
Folia do samochodu. Jak ktoś chce coś obkleić to brać prędko!!! Strasznie niska cena. Ja już zakupiłem folię na lusterka.
AUDI TT R32 ZDERZAKI ZDERZAK PRZEDNI PRZÓD (1665511231) - motoAllegro
w dobrym stanie zderzak R32, jak ktos szuka
no cena taka normalna...zakładając że te profesjonalne naprawienie to nie jest polepienie żywicą połowy zderzaka;P
kratki boczne to koszt po 160zł szt w aso...ale mam pomysł jak zrobic prawie identyczne za 40zł maks
AUDI TT R32 GRILL PHANTOM ZDERZAK PRZEDNI PRZÓD (1649722207) - motoAllegro
Tutaj jest kolejny :P Sporo się ich widze narobiło
I ceny z kosmosu więc to żadna okazja, poza tym wystawiane już od kilku dobrych miesięcy.
Nie wiem czy to cena z kosmosu, raczej nie dostaniesz taniej takiego zderzaka, jeżeli zwykłe widze w przedziale 700-1000, a takie zderzaki to rzadkość. Nie wiem czy od kilku dobrych miesięcy, bo od 2 miesięcy siedze na allegro, codziennie szukam blendy na tylni zderzak i nie rzuciły mi się te zderzaki w oko jeszcze