W ramach ciekawostki,
w Warszawie się to nie sprawdzi
BMW PILOT KLUCZYK - E36 E87 E90 E91 E92 E60 E61 (1548166243) - Aukcje internetowe Allegro
W ramach ciekawostki,
w Warszawie się to nie sprawdzi
BMW PILOT KLUCZYK - E36 E87 E90 E91 E92 E60 E61 (1548166243) - Aukcje internetowe Allegro
Chłopak widzi przy barze piękną blondynkę, nieśmiało podchodzi i się pyta:
- część mogę postawić ci drinka?
- czym przyjechałeś?
- ósemką
- A8?!
- nie, tramwajem ósemką
- to SPIE*****J
tak mi się od razu ten dowcip przypomniał.
I don't have dreams, I have goals.
muszę go mieć! hahaha
[/COLOR]Ech ta wyobraznia, co nie których to mocno ponosi
Jacoob to była 7mka
Znowu TT znowu Cabriolet
Hahaha, umarłem, dobre dobre
Normalnie tragedia
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
LOL
Trzeba umieć zareklamować przedmiot 16 tys wyświetleń aukcji
i było nawet 2 chętnych na blachary
dokładnie...tak samo jak z felgami za 3 miliony czy jakoś tak....dobry marketing
Na dupeczki, najlepiej działa urok osobisty a nie tam jakies badziewne kluczyki o rdzewiejących bum :P
NAPRAWY, PRZEGLĄDY, TUNING grupy VAG i BMW. ZAPRASZAM !!!
...marny to material z kobiety co na kase leci.... nawet na znajoma ((chyba ze ktos lubi jednorazowe przygody )) ... bo ja nie.
Są kobiety i są blachary.
A ja uważam, że w społeczeństwie te i te są potrzebne
Swoją drogą kwestia podejścia, u nas w Gdańsku na pewno więcej dupek poleci na BMW niż na przykład w Warszawie - mentalność się różni sporo, zwłaszcza w biedniejszych dzielnicach miasta.
Sporo ludzi ocenia też w ten sposób status społeczny, a nasze Audi TT to raczej jako ciekawostka jest brane, niż potęcjalny argument do oceny "kto ile ma"
To moje spostrzeżenie.
Ostatnio edytowane przez MichalTT ; 10-06-2011 o 09:41
Być może możesz mieć rację
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
A ja nie wiem Arttur, piszę z własnych doświadczeń.
Racja jak zawsze na pewno jest gdzieś po środku
"lecenie na kase" kobiety mają w genach z natury poszukują mężczyzny, który jest w stanie zapewnić godziwy byt jej i potomstwu. W czasach kamienia łupanego najbardziej "atrakcyjny" był ten co potrafił dużo zwierząt upolować dzisiaj najbardziej atrakcyjni są ci co mają gruby portfel. Natury nie oszukasz
I don't have dreams, I have goals.